LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜKSPOR BATMAN HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Spor 14.02.2021 - 11:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜKSPOR BATMAN HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimi Gölcükspor geçtiğimiz hafta deplasmanda Karşıyaka'yı 2-0 yenerek üç puan ile evinde döndü.

Çarşamba günü ise evinde Batman Petrolspor'u ağırlayacak olan Kırmızı Siyahlılar hazırlıklara başladı BATMAN HAZIRLIKLARI Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor Çarşamba günü oynayacağı Batman Petrolspor hazırlıklarına Teknik Direktör Adil Kuru nezaretinde gerçekleştirildi. Antrenmanda bireysel koşu çalışmasının ardından el topu oynadı. Top çalışması ve dar alanda çift kale ile antrenman sonlandırıldı.
Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimi Gölcükspor geçtiğimiz hafta deplasmanda Karşıyaka'yı 2-0 yenerek üç puan ile evinde döndü.

Çarşamba günü ise evinde Batman Petrolspor'u ağırlayacak olan Kırmızı Siyahlılar hazırlıklara başladı

BATMAN HAZIRLIKLARI

Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor Çarşamba günü oynayacağı Batman Petrolspor hazırlıklarına Teknik Direktör Adil Kuru nezaretinde gerçekleştirildi. Antrenmanda bireysel koşu çalışmasının ardından el topu oynadı. Top çalışması ve dar alanda çift kale ile antrenman sonlandırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.