LASTİK İŞ

GÖLCÜK YÜZ YÜZE EĞİTİME HAZIR

Eğitim 09.10.2020 - 17:07, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜK YÜZ YÜZE EĞİTİME HAZIR

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, 12 Ekim Pazartesi günü itibariyle bazı sınıfların daha okullarda yüz yüze eğitime başlayacağını ifade etti. Müdür Mert, konu hakkında vermiş olduğu bilgilerde, “Anasınıfları ve birinci sınıflar, okullarda eğitimlere 21 Eylül itibariyle başlamışlardı. Alınan karar neticesinde, 12 Ekim Pazartesi günü itibariyle artık 2, 3, 4, 8 ve 12. sınıflar da okullarımızda eğitim almaya başlayacaklar. Bu konuyla ilgili olarak tüm hazırlıklarımızı okullarımızda yaptık. Artık 12 Ekim’de öğrencilerimizi okullara alacağız” dedi. ‘İHTİYAÇ HALİNDE CUMARTESİ GÜNLERİ OKUL AÇILABİLİR’ Sözlerine devam eden Müdür Mert, “Yüz yüze eğitime başlayacak olan öğrencilerimiz, haftanın iki gününde okula gelecek. Okullarımız, Çarşamba günleri hariç olmak üzere haftanın dört gününde eğitime açık olacak. Çarşamba günleri ise okullarımızda genel anlamda temizlik, hijyen ve dezenfekte çalışmaları olacak. Elbette okullarımız, gün içerisinde sürekli temizleniyor ama Çarşamba günleri genel bir temizlik yapılıyor olacak. İhtiyaç halinde ise Cumartesi günleri okullarımızı açabilir ve ders işleyebiliriz” ifadelerini kullandı. ‘DİLEKÇE VERMEK DURUMUNDALAR’ Mert, açıklamasının devamında, “Yüz yüze eğitimin başlaması ile birlikte bazı velilerimiz, çocuklarını okula göndermek istemeyebilir. Böyle bir talebi olan velilerimiz de dilekçelerini, çocuklarının eğitim gördüğü okula vermek zorunda. Çocuğunu okula göndermek istemeyen veliler, evlatlarını uzaktan eğitime yönlendirecekler ve bu çocuklarımız, eğitimlerine bu şekilde devam etmiş olacaklar. Bizler, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak tüm öğrencilerimize hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor ve eğitim hayatlarının başarılarla dolu olmasını temenni ediyoruz” dedi. 

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, 12 Ekim Pazartesi günü itibariyle bazı sınıfların daha okullarda yüz yüze eğitime başlayacağını ifade etti.

Müdür Mert, konu hakkında vermiş olduğu bilgilerde, “Anasınıfları ve birinci sınıflar, okullarda eğitimlere 21 Eylül itibariyle başlamışlardı. Alınan karar neticesinde, 12 Ekim Pazartesi günü itibariyle artık 2, 3, 4, 8 ve 12. sınıflar da okullarımızda eğitim almaya başlayacaklar. Bu konuyla ilgili olarak tüm hazırlıklarımızı okullarımızda yaptık. Artık 12 Ekim’de öğrencilerimizi okullara alacağız” dedi.

‘İHTİYAÇ HALİNDE CUMARTESİ GÜNLERİ OKUL AÇILABİLİR’

Sözlerine devam eden Müdür Mert, “Yüz yüze eğitime başlayacak olan öğrencilerimiz, haftanın iki gününde okula gelecek. Okullarımız, Çarşamba günleri hariç olmak üzere haftanın dört gününde eğitime açık olacak. Çarşamba günleri ise okullarımızda genel anlamda temizlik, hijyen ve dezenfekte çalışmaları olacak. Elbette okullarımız, gün içerisinde sürekli temizleniyor ama Çarşamba günleri genel bir temizlik yapılıyor olacak. İhtiyaç halinde ise Cumartesi günleri okullarımızı açabilir ve ders işleyebiliriz” ifadelerini kullandı.

‘DİLEKÇE VERMEK DURUMUNDALAR’

Mert, açıklamasının devamında, “Yüz yüze eğitimin başlaması ile birlikte bazı velilerimiz, çocuklarını okula göndermek istemeyebilir. Böyle bir talebi olan velilerimiz de dilekçelerini, çocuklarının eğitim gördüğü okula vermek zorunda. Çocuğunu okula göndermek istemeyen veliler, evlatlarını uzaktan eğitime yönlendirecekler ve bu çocuklarımız, eğitimlerine bu şekilde devam etmiş olacaklar. Bizler, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak tüm öğrencilerimize hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor ve eğitim hayatlarının başarılarla dolu olmasını temenni ediyoruz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.