LASTİK İŞ

GÖLCÜK'TE OKULUM TEMİZ

Eğitim 31.10.2020 - 12:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜK'TE OKULUM TEMİZ

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, Milli Eğitim Şube Müdürü Abdülhalik Köse öncülüğünde Okulum Temiz Programına başvuru yapmamış okul müdürlerine yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Covid-19 sürecinde önem arz ediyor İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, ‘Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında 27 Temmuz 2020 tarihinde imzalanan iş birliği protokolü kapsamında, eğitim kurumlarında hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla ” Okulum Temiz” belgelendirme programı yürürlüğe alınmıştır. Bu bağlamda Okulum Temiz Programına başvuru yapmamış okullarımız müdürlerine yönelik Müdürümüz Sayın Caferi Tayyar Mert, Şube Müdürümüz Sayın Abdülhalik Köse öncülüğünde ve okul müdürlerinin katılımıyla bir bilgilendirme toplantısı düzenlenmiştir’ denildi.
Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, Milli Eğitim Şube Müdürü Abdülhalik Köse öncülüğünde Okulum Temiz Programına başvuru yapmamış okul müdürlerine yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Covid-19 sürecinde önem arz ediyor
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, ‘Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında 27 Temmuz 2020 tarihinde imzalanan iş birliği protokolü kapsamında, eğitim kurumlarında hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla ” Okulum Temiz” belgelendirme programı yürürlüğe alınmıştır. Bu bağlamda Okulum Temiz Programına başvuru yapmamış okullarımız müdürlerine yönelik Müdürümüz Sayın Caferi Tayyar Mert, Şube Müdürümüz Sayın Abdülhalik Köse öncülüğünde ve okul müdürlerinin katılımıyla bir bilgilendirme toplantısı düzenlenmiştir’ denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.