LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK’TE KURULACAK SEMT PAZARLARI

Ekonomi 06.05.2021 - 16:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜK’TE KURULACAK SEMT PAZARLARI

Korona Virüs salgını tedbirleri nedeniyle, Ramazan Bayramı sonuna kadar devam edecek olan tam kapanma sürecinde cumartesi günleri Gölcük’te kurulacak semt pazar yerleri belli oldu.

SADECE YAŞ SEBZE-MEYVE VE FİDE İçişleri Bakanlığı’nın 81 il valiliğine gönderdiği 'Pazar Yerleri' konulu genelge kapsamında; 8 ve 15 Mayıs Cumartesi günleri 10.00-17.00 arasında yaş sebze ve meyve ile fide satışı yapan semt pazarları açık olacak. Yayınlanan genelge doğrultusunda vatandaşların mağdur olmaması için kurulacak semt pazar yerleri belirlendi. GÖLCÜK’TE 9 SEMT PAZARI KURULACAK Buna göre; Kavaklı Mahallesi (Çarşamba Pazarı), Yeni Mahalle ( Pazartesi Pazarı) , Yüzbaşılar Mahallesi ( Salı Pazarı), Ulaşlı Mahallesi (Perşembe Pazarı), Piyalepaşa Mahallesi (Cuma Pazarı), Hisareyn Mahallesi (Pazar Pazarı), Halıdere Yalı Mahallesi (Pazar Pazarı), Değirmendere Merkez ( Cumartesi Pazarı) ve Şirinköy Mahallesi ( Cumartesi Pazarı) semt pazar yerleri, 8 ve 15 Mayıs tarihlerinde, saat 10.00-17.00 arası yaş sebze ve meyve ile fide satılması koşuluyla açık olacak. ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ GEREKLİ ÖNLEMLERİ ALACAK Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin denetiminde 8 ve 15 Mayıs Cumartesi günleri 10.00-17.00 arasında kurulacak pazar yerlerinde, maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak vatandaşların sağlıklı ve güvenli bir şekilde alışveriş yapılması sağlanacak.  
Korona Virüs salgını tedbirleri nedeniyle, Ramazan Bayramı sonuna kadar devam edecek olan tam kapanma sürecinde cumartesi günleri Gölcük’te kurulacak semt pazar yerleri belli oldu.

SADECE YAŞ SEBZE-MEYVE VE FİDE

İçişleri Bakanlığı’nın 81 il valiliğine gönderdiği 'Pazar Yerleri' konulu genelge kapsamında; 8 ve 15 Mayıs Cumartesi günleri 10.00-17.00 arasında yaş sebze ve meyve ile fide satışı yapan semt pazarları açık olacak. Yayınlanan genelge doğrultusunda vatandaşların mağdur olmaması için kurulacak semt pazar yerleri belirlendi.

GÖLCÜK’TE 9 SEMT PAZARI KURULACAK

Buna göre; Kavaklı Mahallesi (Çarşamba Pazarı), Yeni Mahalle ( Pazartesi Pazarı) , Yüzbaşılar Mahallesi ( Salı Pazarı), Ulaşlı Mahallesi (Perşembe Pazarı), Piyalepaşa Mahallesi (Cuma Pazarı), Hisareyn Mahallesi (Pazar Pazarı), Halıdere Yalı Mahallesi (Pazar Pazarı), Değirmendere Merkez ( Cumartesi Pazarı) ve Şirinköy Mahallesi ( Cumartesi Pazarı) semt pazar yerleri, 8 ve 15 Mayıs tarihlerinde, saat 10.00-17.00 arası yaş sebze ve meyve ile fide satılması koşuluyla açık olacak.

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ GEREKLİ ÖNLEMLERİ ALACAK

Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin denetiminde 8 ve 15 Mayıs Cumartesi günleri 10.00-17.00 arasında kurulacak pazar yerlerinde, maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak vatandaşların sağlıklı ve güvenli bir şekilde alışveriş yapılması sağlanacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.