LASTİK İŞ

GÖLCÜK’TE İLK DERS ZİLİNİ KAYMAKAM KARABULUT VE BAŞKAN SEZER ÇALDI

Eğitim 21.09.2020 - 10:50, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜK’TE İLK DERS ZİLİNİ KAYMAKAM KARABULUT VE BAŞKAN SEZER ÇALDI

Gölcük’te 2020-2021 Eğitim-Öğretim döneminin ilk ders zili, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer  ve Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü  Caferi Tayyar Mert’in katıldığı törenle Piri Reis İlkokulu’nda çalındı. Kaymakam Karabulut ve Başkan Sezer 1.sınıf öğrencilerimizin okula başlama heyecanına ortak oldular. MASKE + MESAFE + HİJYEN KURALLARINA UYULMASINI İSTEDİLER Bu eğitim – öğretim döneminde Korona Virüs salgını sürecinde olduğumuz için tedbirler üst seviye de alınırken, Kaymakam Karabulut ve Başkan Sezer, maske + mesafe + hijyen kurallarına riayet edilmesini istedi.  BAŞARILARLA DOLU GEÇMESİNİ DİLİYORUM Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “Yeni dönemin; öğretmenlerimiz, idarecilerimiz, velilerimiz ve tabi ki geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz için verimli ve başarılarla dolu geçmesini diliyor, ahiret hayatına irtihal etmiş tüm eğitimcilerimizi de rahmet ve şükranla anıyorum” dedi.

Gölcük’te 2020-2021 Eğitim-Öğretim döneminin ilk ders zili, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer  ve Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü  Caferi Tayyar Mert’in katıldığı törenle Piri Reis İlkokulu’nda çalındı. Kaymakam Karabulut ve Başkan Sezer 1.sınıf öğrencilerimizin okula başlama heyecanına ortak oldular.

MASKE + MESAFE + HİJYEN KURALLARINA UYULMASINI İSTEDİLER

Bu eğitim – öğretim döneminde Korona Virüs salgını sürecinde olduğumuz için tedbirler üst seviye de alınırken, Kaymakam Karabulut ve Başkan Sezer, maske + mesafe + hijyen kurallarına riayet edilmesini istedi. 

BAŞARILARLA DOLU GEÇMESİNİ DİLİYORUM

Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “Yeni dönemin; öğretmenlerimiz, idarecilerimiz, velilerimiz ve tabi ki geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz için verimli ve başarılarla dolu geçmesini diliyor, ahiret hayatına irtihal etmiş tüm eğitimcilerimizi de rahmet ve şükranla anıyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.