LASTİK İŞ

GÖLCÜK SPOR KULÜPLERİNDEN ORTAK TEPKİ

Spor 26.09.2020 - 17:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜK SPOR KULÜPLERİNDEN ORTAK TEPKİ

İlçemizde bulunan amatör spor kulüpleri başkanları Hüseyin Bat başkanlığında toplanarak Kocaeli ASKF Başkanı Murat Aydın'a istifa çağrısı yapan Bedrettin Şimşek'e tepki gösterdiler

Gölcü amatör spor kulüp başkanlarının ortak açıklaması; Sen antrenörsen işini yap ki onu da layıkıyla yapamadığını tüm Kocaeli amatör spor camiası biliyor. Hakemlere bir müsabakada yapmış olduğun hakaretten dolayı ne sıkıntılar çektiğin basına bile yansıdı. Biz spor kulüpleri olarak antrenörlere eğitimci ve güzel ahlaklı sporcular yetiştiren insanlar olarak değer veriyoruz. Kendi işlerine bakmaları gerektiğini düşünüyoruz. Murat Aydının Süper amatör Play-off oynayan ve Bal'a çıkan takımlarımız için ne kadar çaba gösterdiğinden haberi olmayan bu kişiye tavsiyemiz 1200 delegenin seçmiş olduğu Kocaeli'nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkanın seçimle gelmiştir seçimle gider. Ondan daha iyi projelerin varsa daha iyi yaparım diye kendine güveniyorsan gelecek seçimde sende aday ol hodri meydan. Pandemi döneminde kulüpler üzerinden nemalanman kesilince kendini gündemde tutmak için Murat Aydının adını kullanma. Bu kişiye tavsiyemiz herkes gibi haddini bilsin işini yapsın diyoruz. Murat Aydın ufak lokma değil senin midene oturur Kocaeli'nin tüm amatör spor kulüplerinin olduğu gibi Gölcük amatör spor kulüpleri de Kocaeli ASKF başkanı Sayın Murat Aydının arkasındadır. 
İlçemizde bulunan amatör spor kulüpleri başkanları Hüseyin Bat başkanlığında toplanarak Kocaeli ASKF Başkanı Murat Aydın'a istifa çağrısı yapan Bedrettin Şimşek'e tepki gösterdiler

Gölcü amatör spor kulüp başkanlarının ortak açıklaması;

Sen antrenörsen işini yap ki onu da layıkıyla yapamadığını tüm Kocaeli amatör spor camiası biliyor. Hakemlere bir müsabakada yapmış olduğun hakaretten dolayı ne sıkıntılar çektiğin basına bile yansıdı. Biz spor kulüpleri olarak antrenörlere eğitimci ve güzel ahlaklı sporcular yetiştiren insanlar olarak değer veriyoruz. Kendi işlerine bakmaları gerektiğini düşünüyoruz. Murat Aydının Süper amatör Play-off oynayan ve Bal'a çıkan takımlarımız için ne kadar çaba gösterdiğinden haberi olmayan bu kişiye tavsiyemiz 1200 delegenin seçmiş olduğu Kocaeli'nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkanın seçimle gelmiştir seçimle gider. Ondan daha iyi projelerin varsa daha iyi yaparım diye kendine güveniyorsan gelecek seçimde sende aday ol hodri meydan. Pandemi döneminde kulüpler üzerinden nemalanman kesilince kendini gündemde tutmak için Murat Aydının adını kullanma. Bu kişiye tavsiyemiz herkes gibi haddini bilsin işini yapsın diyoruz. Murat Aydın ufak lokma değil senin midene oturur Kocaeli'nin tüm amatör spor kulüplerinin olduğu gibi Gölcük amatör spor kulüpleri de Kocaeli ASKF başkanı Sayın Murat Aydının arkasındadır. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.