LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK DEVLET HASTANESİNDE 30 ADET AŞI POLİKLİNİĞİ HİZMETE AÇILDI

Sağlık 19.06.2021 - 11:57, Güncelleme: 19.06.2021 - 11:57
 

GÖLCÜK DEVLET HASTANESİNDE 30 ADET AŞI POLİKLİNİĞİ HİZMETE AÇILDI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde aşı polikliniği sayısı 30’a çıkarılarak vatandaşların aşılanmasına hız kazandırıldı.

Hastane de başlayan Covid-19 aşı uygulaması için D Blok Prefabrik Bina 2. Katta, D Blok Prefabrik Bina1. Kat Diyaliz Ünitesi yanı ve Su Altı Hekimliği ve Hiperbarik Tıp Polikliniğinde aşı uygulama odaları düzenlenmiş olup planlı bir şekilde aşı yapılmaktadır. Toplamda 30 Poliklinik ile Sabah 8’den akşam 24’e kadar devam etmektedir. Hastane Başhekimi Uz. Dr. Sertan Acar; "Aşılanmada daha hızlı olmak için ve toplumun her kesimine ulaşmak için yeni aşı poliklinikleri açtık. Hafta sonu da dâhil burada aşı yapıyoruz. Yeter ki sırası gelen vatandaşlarımızın aşılarını yapalım. Covid’de en büyük silahımız aşı ve bu hastalığı aşıyla yenebiliriz. Bizlerin tek istediği sırası gelen vatandaşlarımız aşılarını yaptırsınlar" dedi
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde aşı polikliniği sayısı 30’a çıkarılarak vatandaşların aşılanmasına hız kazandırıldı.

Hastane de başlayan Covid-19 aşı uygulaması için D Blok Prefabrik Bina 2. Katta, D Blok Prefabrik Bina1. Kat Diyaliz Ünitesi yanı ve Su Altı Hekimliği ve Hiperbarik Tıp Polikliniğinde aşı uygulama odaları düzenlenmiş olup planlı bir şekilde aşı yapılmaktadır. Toplamda 30 Poliklinik ile Sabah 8’den akşam 24’e kadar devam etmektedir.

Hastane Başhekimi Uz. Dr. Sertan Acar; "Aşılanmada daha hızlı olmak için ve toplumun her kesimine ulaşmak için yeni aşı poliklinikleri açtık. Hafta sonu da dâhil burada aşı yapıyoruz. Yeter ki sırası gelen vatandaşlarımızın aşılarını yapalım. Covid’de en büyük silahımız aşı ve bu hastalığı aşıyla yenebiliriz. Bizlerin tek istediği sırası gelen vatandaşlarımız aşılarını yaptırsınlar" dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.