LASTİK İŞ

GÖLCÜK DEVA'DA TOPLANTILAR BAŞLADI

Asayiş 14.11.2020 - 13:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜK DEVA'DA TOPLANTILAR BAŞLADI

DEVA Partisi İlçe Başkanı Sedat Yücel son günlerde artan salgın nedeniyle ilçe toplantılarını ZOOM üzerinde yapacaklarını belirtti.

DEVA Partisi İlçe Başkanı Sedat Yücel son günlerde artan salgının toplumun sağlığını, huzurunu bozduğunu, geleceğini tehlikeye attığını ve sağlık ordumuzda ciddi kayıplara neden olduğunu, performanslarını zedelediğini dile getirdi. GÖLCÜK DEVA TOPLANTILARI ZOOM İLE YAPIYOR Bu nedenle Demokrasi ve Atılım Partisi Gölcük İlçe Yönetim Kurulu toplantılarını bundan sonra COVİD 19 tedbirleri kapsamında ZOOM ile yapma kararı aldıklarını söyleyen Başkan Yücel, "her gün parti binamızda bir arkadaşımız nöbetçi olacak ve partimizi gelen giden vatandaşlarımız için açık tutacaklar. Kapıdan girişte hiçbir yerde olmayan otomatik dezenfektan makinamız var, ilçe binamızda maske mesafe kuralları eksiksiz uygulanmaktadır. Bütün dünyayı tehdit eden Pandomi, insanlığa filmlerde bile göremeyeceğimiz bir dramayı yaşatıyor. Toplumsal bilinç, toplumsal bir disiplin içinde hareket etmemiz halinde bu lanet virüsü yenebiliriz. Aksi takdirde kendimize dünyayı zindan etmeye, kaybettiğimiz canlara yanmaya devam ederiz. Hep birlikte mücadeleye devam diyorum"dedi.
DEVA Partisi İlçe Başkanı Sedat Yücel son günlerde artan salgın nedeniyle ilçe toplantılarını ZOOM üzerinde yapacaklarını belirtti.

DEVA Partisi İlçe Başkanı Sedat Yücel son günlerde artan salgının toplumun sağlığını, huzurunu bozduğunu, geleceğini tehlikeye attığını ve sağlık ordumuzda ciddi kayıplara neden olduğunu, performanslarını zedelediğini dile getirdi.

GÖLCÜK DEVA TOPLANTILARI ZOOM İLE YAPIYOR

Bu nedenle Demokrasi ve Atılım Partisi Gölcük İlçe Yönetim Kurulu toplantılarını bundan sonra COVİD 19 tedbirleri kapsamında ZOOM ile yapma kararı aldıklarını söyleyen Başkan Yücel, "her gün parti binamızda bir arkadaşımız nöbetçi olacak ve partimizi gelen giden vatandaşlarımız için açık tutacaklar. Kapıdan girişte hiçbir yerde olmayan otomatik dezenfektan makinamız var, ilçe binamızda maske mesafe kuralları eksiksiz uygulanmaktadır. Bütün dünyayı tehdit eden Pandomi, insanlığa filmlerde bile göremeyeceğimiz bir dramayı yaşatıyor. Toplumsal bilinç, toplumsal bir disiplin içinde hareket etmemiz halinde bu lanet virüsü yenebiliriz.
Aksi takdirde kendimize dünyayı zindan etmeye, kaybettiğimiz canlara yanmaya devam ederiz.
Hep birlikte mücadeleye devam diyorum"dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.