GÖLCÜK BEŞİR DERNEĞİ VE KIZILAY’DAN KAN BAĞIŞI ORGANİZASYONU

Sağlık 18.12.2020 - 19:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜK BEŞİR DERNEĞİ VE KIZILAY’DAN KAN BAĞIŞI ORGANİZASYONU

Beşir Derneği Gölcük Temsilciliği, Semerkand Gölcük ve Kızılay ile ortaklaşa organize edilen kan bağışı kampanyası, kan stoklarında meydana gelen azalma nedeniyle Gölcük Semerkand Derneğinde gerçekleşti.

Türk Kızılayı Gölcük Başkanı Orhan Barış ve Beşir Derneği Gölcük Temsilcisi Abdulragıp Yılmaz’ın katılımlarıyla gerçekleşen organizasyona vatandaşlar Corona günlerinde büyük ilgi gösterdi. Türk Kızılay Gölcük başkanı Orhan Barış yaptığı açıklamada kan bağışı çağrılarına büyük bir desteğin geldiğini, kamu ve sivil toplum kuruluşlarımızla organize edilen bu tip organizasyonlarda kan bağışlarının direkt can kurtarmaya yönelik olduğu için çok kıymetli olduğunu ifade etti. Vatandaşlarımızı bu kıymetli bağıştan kendilerini alıkoymamalarını dilediğini, her türlü tedbirlerin alındığını ve insanların yardımlarını beklediğini aktardı. Beşir Derneği Gölcük temsilcisi Abdulragıp Yılmaz ise; “ Acil durumlarda biz dernek olarak her zaman her koşulda Türk Kızılay’ının yanındayız. Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını ve sokağa çıkma kısıtlamaları nedeniyle kan stokları azalmaktadır. Daha öncede birlikte kan bağışı organizasyonları düzenledik. Bu zor günlerinde her gün binlerce kişi hayatını kaybedebiliyor. Bunun önüne geçebilmek için hem biz derneklere hem de vatandaşlarımıza büyük sorumluluk düşüyor. Kan bağışı, bir sosyal sorumluluk olup, bir gün herkesin kana ihtiyaç duyacağı unutulmaması gereken bir gerçektir. Bu nedenle bu organizasyona büyük duyarlılıkla destek veren Gölcük halkımızdan Allah razı olsun. Ayrıca bu organizasyonda bize destek sağlayan Semerkand Gölcük Derneği’ne de bilhassa teşekkür ederim.
Beşir Derneği Gölcük Temsilciliği, Semerkand Gölcük ve Kızılay ile ortaklaşa organize edilen kan bağışı kampanyası, kan stoklarında meydana gelen azalma nedeniyle Gölcük Semerkand Derneğinde gerçekleşti.

Türk Kızılayı Gölcük Başkanı Orhan Barış ve Beşir Derneği Gölcük Temsilcisi Abdulragıp Yılmaz’ın katılımlarıyla gerçekleşen organizasyona vatandaşlar Corona günlerinde büyük ilgi gösterdi. Türk Kızılay Gölcük başkanı Orhan Barış yaptığı açıklamada kan bağışı çağrılarına büyük bir desteğin geldiğini, kamu ve sivil toplum kuruluşlarımızla organize edilen bu tip organizasyonlarda kan bağışlarının direkt can kurtarmaya yönelik olduğu için çok kıymetli olduğunu ifade etti. Vatandaşlarımızı bu kıymetli bağıştan kendilerini alıkoymamalarını dilediğini, her türlü tedbirlerin alındığını ve insanların yardımlarını beklediğini aktardı.

Beşir Derneği Gölcük temsilcisi Abdulragıp Yılmaz ise; “ Acil durumlarda biz dernek olarak her zaman her koşulda Türk Kızılay’ının yanındayız. Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını ve sokağa çıkma kısıtlamaları nedeniyle kan stokları azalmaktadır. Daha öncede birlikte kan bağışı organizasyonları düzenledik. Bu zor günlerinde her gün binlerce kişi hayatını kaybedebiliyor. Bunun önüne geçebilmek için hem biz derneklere hem de vatandaşlarımıza büyük sorumluluk düşüyor. Kan bağışı, bir sosyal sorumluluk olup, bir gün herkesin kana ihtiyaç duyacağı unutulmaması gereken bir gerçektir. Bu nedenle bu organizasyona büyük duyarlılıkla destek veren Gölcük halkımızdan Allah razı olsun. Ayrıca bu organizasyonda bize destek sağlayan Semerkand Gölcük Derneği’ne de bilhassa teşekkür ederim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.