LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK BELEDİYESİ TEMİZLİK ÇALIŞMALARINDA HIZ KESMİYOR

Gündem 16.12.2019 - 14:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK BELEDİYESİ TEMİZLİK ÇALIŞMALARINDA HIZ KESMİYOR

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in talimatıyla, Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kent genelinde başlattığı genel temizlik çalışması kapsamında şu ana kadar 26 mahalleyi 50 personel ile baştan aşağıya temizledi.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in talimatıyla, Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kent genelinde başlattığı genel temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Günün ilk ışıklarıyla başlayan çalışma kapsamında şu ana kadar, 26 mahalle 50 personel ile baştan aşağıya temizlendi. Bu çalışma haricinde rutin olarak yapılması gereken temizlik işlerine de aksatılmadan devam edildi.  GENEL TEMİZLİK ÇALIŞMASIYLA NELER YAPILDI? Genel temizlik çalışması kapsamında, “Mahallelerin tüm cadde ve sokaklarını yabani otlardan temizlendi. Bildirim dışı atılmış olan tüm evsel ve kaba atıkları toplandı. Konteynerler çöp araçlarına boşaltılarak, yıkama aracı yardımıyla ilaçlı ve köpüklü su ile yıkanıp dezenfekte edildi. Süpürme aracı ile tüm kaldırım kenarlarını süpürüldü. Konteynerlerden sorumlu ekip ile tüm hasarlı konteynerleri yerinde tamirini ve bakımını yaptı. Mıntıkacı personeller ile mahallelerin cadde ve sokaklarında süpürme işini gerçekleştirildi. Son olarak da yıkama ekibi ile tüm cadde ve sokaklar basınçlı su ile yıkandı. Mahalle muhtarları da çalışmaları yakından takip etti ve gerekli bilgileri verdi. Temiz bir Gölcük hedefiyle genel temizlik çalışmasının 10 mahalle de daha devam edeceği yetkililer tarafından bildirildi.
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in talimatıyla, Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kent genelinde başlattığı genel temizlik çalışması kapsamında şu ana kadar 26 mahalleyi 50 personel ile baştan aşağıya temizledi.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in talimatıyla, Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kent genelinde başlattığı genel temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Günün ilk ışıklarıyla başlayan çalışma kapsamında şu ana kadar, 26 mahalle 50 personel ile baştan aşağıya temizlendi. Bu çalışma haricinde rutin olarak yapılması gereken temizlik işlerine de aksatılmadan devam edildi. 

GENEL TEMİZLİK ÇALIŞMASIYLA NELER YAPILDI?

Genel temizlik çalışması kapsamında, “Mahallelerin tüm cadde ve sokaklarını yabani otlardan temizlendi. Bildirim dışı atılmış olan tüm evsel ve kaba atıkları toplandı. Konteynerler çöp araçlarına boşaltılarak, yıkama aracı yardımıyla ilaçlı ve köpüklü su ile yıkanıp dezenfekte edildi. Süpürme aracı ile tüm kaldırım kenarlarını süpürüldü. Konteynerlerden sorumlu ekip ile tüm hasarlı konteynerleri yerinde tamirini ve bakımını yaptı. Mıntıkacı personeller ile mahallelerin cadde ve sokaklarında süpürme işini gerçekleştirildi. Son olarak da yıkama ekibi ile tüm cadde ve sokaklar basınçlı su ile yıkandı. Mahalle muhtarları da çalışmaları yakından takip etti ve gerekli bilgileri verdi. Temiz bir Gölcük hedefiyle genel temizlik çalışmasının 10 mahalle de daha devam edeceği yetkililer tarafından bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.