LASTİK İŞ

GÖLCÜK BELEDİYESİ TEDBİRİ ELDEN BIRAKMIYOR

Gündem 05.05.2020 - 16:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK BELEDİYESİ TEDBİRİ ELDEN BIRAKMIYOR

Gölcük’te Korona Virüs tedbirleri kapsamında gece gündüz çalışan Gölcük Belediyesi ekipleri, binlerce metrekare alanı günlük olarak dezenfekte ediyor.

Gölcük Belediyesi, Çin’in Vuhan şehrinde ortaya çıkan ve tüm dünyada etkisini gösteren Korona Virüsün Türkiye’de ilk defa göründüğü 11 Mart tarihinden itibaren vatandaşların yoğun olarak kullandığı lokasyonları devamlı olarak dezenfekte etmeye devam ediyor. Günlük olarak; 96 bin m2 alan, 810 nokta dezenfekte ediliyor.   GÜNLÜK OLARAK DEZENFEKTE ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR   Gölcük Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler; eczaneler, fırınlar, sağlık ocakları, ATM’ler, minibüsler, taksiler, otobüsler, muhtarlıklar, huzur evi, parklar ve duraklar gibi birçok alan ile kamu kurum kuruluş bina ve araçlarını günlük olarak dezenfektasyon işlemini gerçekleştiriyorlar. Ayrıca; Korona Virüs görülen binalar da çevresi ile birlikte dezenfekte ediliyorlar. Ekipler, ülkemizde Korona Virüs ile ilgili süreç tamamlanıncaya kadar dezenfekte çalışmasına aralıksız edecekler.
Gölcük’te Korona Virüs tedbirleri kapsamında gece gündüz çalışan Gölcük Belediyesi ekipleri, binlerce metrekare alanı günlük olarak dezenfekte ediyor.

Gölcük Belediyesi, Çin’in Vuhan şehrinde ortaya çıkan ve tüm dünyada etkisini gösteren Korona Virüsün Türkiye’de ilk defa göründüğü 11 Mart tarihinden itibaren vatandaşların yoğun olarak kullandığı lokasyonları devamlı olarak dezenfekte etmeye devam ediyor. Günlük olarak; 96 bin m2 alan, 810 nokta dezenfekte ediliyor.

 

GÜNLÜK OLARAK DEZENFEKTE ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

 

Gölcük Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler; eczaneler, fırınlar, sağlık ocakları, ATM’ler, minibüsler, taksiler, otobüsler, muhtarlıklar, huzur evi, parklar ve duraklar gibi birçok alan ile kamu kurum kuruluş bina ve araçlarını günlük olarak dezenfektasyon işlemini gerçekleştiriyorlar. Ayrıca; Korona Virüs görülen binalar da çevresi ile birlikte dezenfekte ediliyorlar. Ekipler, ülkemizde Korona Virüs ile ilgili süreç tamamlanıncaya kadar dezenfekte çalışmasına aralıksız edecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.