LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK BELEDİYESİ RAMAZAN ÖZEL PROGRAMLARI DEVAM EDİYOR

04.05.2021 - 13:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜK BELEDİYESİ RAMAZAN ÖZEL PROGRAMLARI DEVAM EDİYOR

Gölcük Belediyesi, Korona Virüs salgını önlemleri nedeniyle ramazan ayı etkinliklerini bu yıl Çevrimiçi (Online) olarak yaptı.

Ramazan özel programları arasında; Hacivat-Karagöz gölge oyunlarından, tasavvuf müziği dinletilerine, Ramazan sohbetlerinden, çocuk tiyatro oyunlarına, meddahtan, Nasrettin hoca hikayelerine 7’den 70’e herkesin izleyebileceği özel programlar yapıldı. Ramazan ayının sonuna doğru geldiğimiz şu günlerde 5 program daha yapılarak, Ramazan Bayramı’na ulaşılacak.    GÖLCÜK BELEDİYESİ ÇEVRİMİÇİ (ONLİNE) RAMAZAN PROGRAM AKIŞI VE TARİHLERİ ŞÖYLE:   04 MAYIS 19:00 Meddah-Semazen Gösterisi   06 Mayıs 19:00 Kuran Kerim Dinletisi Ramazan Sohbetleri   08 MAYIS 19:00 Meddah Tasavvuf Müziği Konseri   10 MAYIS 19:00 Meddah Çocuk Tiyatrosu (Sağlıklı Beslen Sağlıklı Yaşam)   12 MAYIS 19:00 Ramazana elveda programı Nasreddin Hoca Özel Meddah ile Bayram Hikayeleri  
Gölcük Belediyesi, Korona Virüs salgını önlemleri nedeniyle ramazan ayı etkinliklerini bu yıl Çevrimiçi (Online) olarak yaptı.

Ramazan özel programları arasında; Hacivat-Karagöz gölge oyunlarından, tasavvuf müziği dinletilerine, Ramazan sohbetlerinden, çocuk tiyatro oyunlarına, meddahtan, Nasrettin hoca hikayelerine 7’den 70’e herkesin izleyebileceği özel programlar yapıldı. Ramazan ayının sonuna doğru geldiğimiz şu günlerde 5 program daha yapılarak, Ramazan Bayramı’na ulaşılacak. 

 

GÖLCÜK BELEDİYESİ ÇEVRİMİÇİ (ONLİNE) RAMAZAN PROGRAM AKIŞI VE TARİHLERİ ŞÖYLE:

 

04 MAYIS 19:00

Meddah-Semazen Gösterisi

 

06 Mayıs 19:00

Kuran Kerim Dinletisi

Ramazan Sohbetleri

 

08 MAYIS 19:00

Meddah Tasavvuf Müziği Konseri

 

10 MAYIS 19:00

Meddah

Çocuk Tiyatrosu (Sağlıklı Beslen Sağlıklı Yaşam)

 

12 MAYIS 19:00

Ramazana elveda programı

Nasreddin Hoca Özel

Meddah ile Bayram Hikayeleri

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.