GÖLCÜK BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA ANLAMLI 23 NİSAN ÇAĞRISI

Gündem 05.04.2021 - 14:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜK BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA ANLAMLI 23 NİSAN ÇAĞRISI

Gölcük Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda anlamlı bir çalışmayı, Gölcüklü çocuklarla birlikte yapmaya hazırlanıyor.

Çalışma kapsamında; çocuklar, Türk Bayraklı ve / veya Atatürklü fotoğraflarını, 0 539 312 13 77 numaralı telefona gönderecek. Bu fotoğraflardan Türkiye Haritası oluşturularak, billboardlara asılıp, sosyal medya hesaplarından paylaşılarak, örnek bir birliktelik sağlanmış olacak. Fotoğraf göndermek için son gün ise 20 Nisan 2021 olarak belirlendi.   BAŞKAN SEZER ÇAĞRIDA BULUNDU  Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer çalışma ile ilgili sosyal medya hesaplarından yaptığı çağrı da: HAYDİ ÇOCUKLAR: Evinizde; Atatürk fotoğrafıyla ve / veya Türk Bayrağı ile çekeceğiniz fotoğrafınızı: 0 539 312 13 77 numaralı telefonumuza gönderin, bu fotoğraflarla; Türkiye Haritası'nı birlikte oluşturalım. 23 Nisan günü, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın oluşturacağı bu muhteşem tabloyla; birlik ve beraberliğimizi herkese gösterelim” denildi.
Gölcük Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda anlamlı bir çalışmayı, Gölcüklü çocuklarla birlikte yapmaya hazırlanıyor.

Çalışma kapsamında; çocuklar, Türk Bayraklı ve / veya Atatürklü fotoğraflarını, 0 539 312 13 77 numaralı telefona gönderecek. Bu fotoğraflardan Türkiye Haritası oluşturularak, billboardlara asılıp, sosyal medya hesaplarından paylaşılarak, örnek bir birliktelik sağlanmış olacak. Fotoğraf göndermek için son gün ise 20 Nisan 2021 olarak belirlendi.

 

BAŞKAN SEZER ÇAĞRIDA BULUNDU 

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer çalışma ile ilgili sosyal medya hesaplarından yaptığı çağrı da: HAYDİ ÇOCUKLAR: Evinizde; Atatürk fotoğrafıyla ve / veya Türk Bayrağı ile çekeceğiniz fotoğrafınızı: 0 539 312 13 77 numaralı telefonumuza gönderin, bu fotoğraflarla; Türkiye Haritası'nı birlikte oluşturalım. 23 Nisan günü, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın oluşturacağı bu muhteşem tabloyla; birlik ve beraberliğimizi herkese gösterelim” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.