GÖLCÜK BELEDİYESİ CADDELERE UYARICI ETİKETLER YAPIŞTIRDI

Gündem 13.04.2020 - 11:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK BELEDİYESİ CADDELERE UYARICI ETİKETLER YAPIŞTIRDI

Gölcük Belediyesi, Korona Virüs tedbirleri kapsamında caddelere uyarıcı etiketler yapıştırdı ve vatandaşları kurallara uymaya davet etti.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in talimatıyla, Gölcük’ün en işlek caddelerinde yapılan çalışmada; yapıştırılan etiketlerle halk, bu zor günlerde tedbirli olmaya davet edildi. Etiketlerin üzerinde; Sevmek Korumaktır Tokalaşmaya Mola, Evde Hayat Var Evinde Kal Gölcük, Sosyal Mesafeyi Koruyunuz, Sağlığınız İçin 20 Saniye Ellerinizi Yıkayın, Güvenli Mesafe gibi uyarı yazıları bulundu. “KORANA VİRÜS ALDIĞIMIZ TEDBİRLERDEN DAHA GÜÇLÜ DEĞİL”      Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: “Korona Virüsten korunmak için “bilinçli ve duyarlı” olmamız gerekiyor. Sosyal mesafeye ve hijyen kurallarına uymak, Korona Virüsün yayılmasının önüne geçmek demektir. Hemşehrilerimizi bu noktada tedbirli olmaya davet etmek için ilçemizin en işlet caddelerine etiketler yapıştırdık. Hemşehrilerimizden isteğim, bu kurallara uyalım, zaruri durumlar olmadıkça evden çıkmayalım. Korona Virüs aldığımız tedbirlerden daha güçlü değildir” dedi.   
Gölcük Belediyesi, Korona Virüs tedbirleri kapsamında caddelere uyarıcı etiketler yapıştırdı ve vatandaşları kurallara uymaya davet etti.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in talimatıyla, Gölcük’ün en işlek caddelerinde yapılan çalışmada; yapıştırılan etiketlerle halk, bu zor günlerde tedbirli olmaya davet edildi. Etiketlerin üzerinde; Sevmek Korumaktır Tokalaşmaya Mola, Evde Hayat Var Evinde Kal Gölcük, Sosyal Mesafeyi Koruyunuz, Sağlığınız İçin 20 Saniye Ellerinizi Yıkayın, Güvenli Mesafe gibi uyarı yazıları bulundu.

“KORANA VİRÜS ALDIĞIMIZ TEDBİRLERDEN DAHA GÜÇLÜ DEĞİL”     

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: “Korona Virüsten korunmak için “bilinçli ve duyarlı” olmamız gerekiyor. Sosyal mesafeye ve hijyen kurallarına uymak, Korona Virüsün yayılmasının önüne geçmek demektir. Hemşehrilerimizi bu noktada tedbirli olmaya davet etmek için ilçemizin en işlet caddelerine etiketler yapıştırdık. Hemşehrilerimizden isteğim, bu kurallara uyalım, zaruri durumlar olmadıkça evden çıkmayalım. Korona Virüs aldığımız tedbirlerden daha güçlü değildir” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.