LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK BELEDİYESİ 42. BİNANIN YIKIMINI HİSAREYN’DE GERÇEKLEŞTİRDİ

Gündem 17.03.2020 - 12:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK BELEDİYESİ 42. BİNANIN YIKIMINI HİSAREYN’DE GERÇEKLEŞTİRDİ

Gölcük Belediyesi, orta hasarlı olup onarım ve güçlendirilmesi yapılmayan binaların yıkımını gerçekleştirmenin yanı sıra, metruk binaları da yıkıyor.

Ekipler bu kapsamda Hisareyn’de bulunan metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. Böylece bugüne kadar 42 bina yıkılmış oldu.  Gölcük Belediyesi, orta hasarlı olup onarım ve güçlendirilmesi yapılmayan binaların yıkımını gerçekleştirmenin yanı sıra, vatandaşların can güvenliğini tehdit eden, sosyal riskler oluşturan ve kent estetiğini bozan metruk binaları da yıkmaya devam ediyor. Bu kapsamda; Hisareyn Merkez Mahallesi, İsmetpaşa Caddesi No:178 bulunan metruk binanın yıkımı Gölcük Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından gerekli güvenlik önlemleri alınarak gerçekleştirildi. BAŞKAN SEZER: “42 BİNANIN YIKIMINI GERÇEKLEŞTİRDİK” Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada, “Gölcük Belediyesi olarak orta hasarlı olup onarım ve güçlendirilmesi yapılmayan binaların yıkımını gerçekleştirmenin yanı sıra, vatandaşların can güvenliğini tehdit eden, sosyal riskler oluşturan ve kent estetiğini bozan metruk binaları da yıkmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda; Hisareyn Merkez Mahallesi, İsmetpaşa Caddesi No:178 bulunan metruk bina, Gölcük Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından bugün yıkıldı. Onarım ve güçlendirmesi yapılmayan orta hasarlı ve metruk olan 42 binanın yıkımını gerçekleştirdik” dedi
Gölcük Belediyesi, orta hasarlı olup onarım ve güçlendirilmesi yapılmayan binaların yıkımını gerçekleştirmenin yanı sıra, metruk binaları da yıkıyor.

Ekipler bu kapsamda Hisareyn’de bulunan metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. Böylece bugüne kadar 42 bina yıkılmış oldu. 

Gölcük Belediyesi, orta hasarlı olup onarım ve güçlendirilmesi yapılmayan binaların yıkımını gerçekleştirmenin yanı sıra, vatandaşların can güvenliğini tehdit eden, sosyal riskler oluşturan ve kent estetiğini bozan metruk binaları da yıkmaya devam ediyor. Bu kapsamda; Hisareyn Merkez Mahallesi, İsmetpaşa Caddesi No:178 bulunan metruk binanın yıkımı Gölcük Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından gerekli güvenlik önlemleri alınarak gerçekleştirildi.

BAŞKAN SEZER: “42 BİNANIN YIKIMINI GERÇEKLEŞTİRDİK”

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada, “Gölcük Belediyesi olarak orta hasarlı olup onarım ve güçlendirilmesi yapılmayan binaların yıkımını gerçekleştirmenin yanı sıra, vatandaşların can güvenliğini tehdit eden, sosyal riskler oluşturan ve kent estetiğini bozan metruk binaları da yıkmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda; Hisareyn Merkez Mahallesi, İsmetpaşa Caddesi No:178 bulunan metruk bina, Gölcük Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından bugün yıkıldı. Onarım ve güçlendirmesi yapılmayan orta hasarlı ve metruk olan 42 binanın yıkımını gerçekleştirdik” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.