GÖLCÜK ADSM’de ENFEKSİYON KONTROL TOPLANTISI YAPILDI

Sağlık 06.06.2020 - 16:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK ADSM’de ENFEKSİYON KONTROL TOPLANTISI YAPILDI

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Enfeksiyon Kontrol Komitesi Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr.Selma Çakır ile birlikte toplandı. Kurumun Başhekimi Dt.Zehra Coşkun Salih ve İdari Mali İşler Müdürü Ahmet Çavuş’un da katıldığı toplantıda kurumun Covid 19 pandemi sürecinde alınan önlemler değerlendirildi . Kişisel koruyucu ekipmanlar, kurumun temizlik ve dezenfeksiyon önlemleri gözden geçirilerek toplantı tamamlandı..

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Enfeksiyon Kontrol Komitesi Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr.Selma Çakır ile birlikte toplandı. Kurumun Başhekimi Dt.Zehra Coşkun Salih ve İdari Mali İşler Müdürü Ahmet Çavuş’un da katıldığı toplantıda kurumun Covid 19 pandemi sürecinde alınan önlemler değerlendirildi .
Kişisel koruyucu ekipmanlar, kurumun temizlik ve dezenfeksiyon önlemleri gözden geçirilerek toplantı tamamlandı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.