LASTİK İŞ

GFSD'NİN KONUĞU ŞAHİNBAŞ OLDU

04.03.2019 - 19:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GFSD'NİN KONUĞU ŞAHİNBAŞ OLDU

Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD), geçtiğimiz akşam dernek binasında özel bir televizyon platformunda program yapımcılığı görevini üstlenen belgesel ve film yapımcısı İsmail Şahinbaş’ı ağırladı.

Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD), geçtiğimiz akşam dernek binasında özel bir televizyon platformunda program yapımcılığı görevini üstlenen belgesel ve film yapımcısı İsmail Şahinbaş’ı ağırladı. Programa Dernek Başkanı İsmail İkiz ve yönetimi, İsmail Şahinbaş ve dernek üyeleri katılım gösterdi. Dernek Başkanı İsmail İkiz, yapmış olduğu kısa konuşmada “Yaptığı programları zevkle izlediğim İsmail Şahinbaş, bugün tecrübelerini bizlerle paylaşacak. Kendisine derneğimize gelmesinden ötürü teşekkür ediyoruz” dedi. SUNUMU İLE BEĞENİ TOPLADI Belgesel ve film yapımcısı İsmail Şahinbaş, konu hakkında yaptığı açıklamada “Sırtçantam isimli bir derginin yayın yönetmenliğini yapıyorum. Aynı isimde bir programın da yapımcı ve sunucusuyum. Kırsal kalkınma alanlarında çalışmalar yapan biriyim. Burada da Kocaeli’nin gizli kalmış doğal güzelliklerini sunmak için bir sunum hazırladım. Kocaeli gerçekten gizli kalmış alanları ile oldukça güzel bir yer. Sizlere de göstermiş olduğunuz bu ilgiden ötürü teşekkür ediyorum” dedi. Şahinbaş’ın yapmış olduğu sunum, dernek üyelerinden de büyük bir beğeni topladı
Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD), geçtiğimiz akşam dernek binasında özel bir televizyon platformunda program yapımcılığı görevini üstlenen belgesel ve film yapımcısı İsmail Şahinbaş’ı ağırladı.

Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD), geçtiğimiz akşam dernek binasında özel bir televizyon platformunda program yapımcılığı görevini üstlenen belgesel ve film yapımcısı İsmail Şahinbaş’ı ağırladı. Programa Dernek Başkanı İsmail İkiz ve yönetimi, İsmail Şahinbaş ve dernek üyeleri katılım gösterdi. Dernek Başkanı İsmail İkiz, yapmış olduğu kısa konuşmada “Yaptığı programları zevkle izlediğim İsmail Şahinbaş, bugün tecrübelerini bizlerle paylaşacak. Kendisine derneğimize gelmesinden ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.
SUNUMU İLE BEĞENİ TOPLADI
Belgesel ve film yapımcısı İsmail Şahinbaş, konu hakkında yaptığı açıklamada “Sırtçantam isimli bir derginin yayın yönetmenliğini yapıyorum. Aynı isimde bir programın da yapımcı ve sunucusuyum. Kırsal kalkınma alanlarında çalışmalar yapan biriyim. Burada da Kocaeli’nin gizli kalmış doğal güzelliklerini sunmak için bir sunum hazırladım. Kocaeli gerçekten gizli kalmış alanları ile oldukça güzel bir yer. Sizlere de göstermiş olduğunuz bu ilgiden ötürü teşekkür ediyorum” dedi. Şahinbaş’ın yapmış olduğu sunum, dernek üyelerinden de büyük bir beğeni topladı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.