LASTİK İŞ

GEYLAN VE ADANUR HASRET GİDERDİLER...

08.08.2017 - 09:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GEYLAN VE ADANUR HASRET GİDERDİLER...

Günlük hayatta bazı dostluklar için, zaman zaman çok sık kullandığımız bir laf vardır. “Eski Dostlar” diye. Ama bazı dostluklar vardır ki bunun da adı “Eskimeyen Dostlardır”. İşte bu “Eskimeyen dostlar” lafını doğrular bir görüntüye, geçtiğimiz hafta sonu Değirmendere sahilinde rastladık. İki isimde ilçemize mal olmuş değerli isimler. Bu isimlerden birisi Nedim Adanur, birisi de Hasan Geylan.  İlçemiz işadamlarından Nedim Adanur ile Deniz Kuvvetleri Komutanlığından emekli olan Denizaltıcı Emekli Astsubay Hasan Geylan. Bu iki eski dost, geçtiğimiz hafta sony Değirmendere Sahilinde bulunan Veçera Cafe'de, karşılaşınca, eski günleri yad etmeden geçemediler.  Emekli Denizaltıcı Astsubay Geylen, hazır Adannur'u bulmuşken değerli eşi ile birlikte gittiği Karadeniz Turunda yaşadıklarını gördüklerini anlatmış. Geylan, Karadeniz'in Cennet Köşelerini Adanur'a aktarırken, adeta o anları bir kez daha yaşamış oldu.  Bu ikiliyi gören yakın dostları ise, imrenerek baktıkları ikiliye, “Eskimeyen Dostluk böyle bir şey ols” demekten kendilerini alamadılar.  Bizde Mantar Pano ekibi olarak, Geylan ve Adanur çiftinin dostluklarını tebrik ediyor, dostluklarının bir ömür boyu sürmesi dileklerimizi iletiyoruz. 

Günlük hayatta bazı dostluklar için, zaman zaman çok sık kullandığımız bir laf vardır. “Eski Dostlar” diye. Ama bazı dostluklar vardır ki bunun da adı “Eskimeyen Dostlardır”.
İşte bu “Eskimeyen dostlar” lafını doğrular bir görüntüye, geçtiğimiz hafta sonu Değirmendere sahilinde rastladık. İki isimde ilçemize mal olmuş değerli isimler. Bu isimlerden birisi Nedim Adanur, birisi de Hasan Geylan. 
İlçemiz işadamlarından Nedim Adanur ile Deniz Kuvvetleri Komutanlığından emekli olan Denizaltıcı Emekli Astsubay Hasan Geylan. Bu iki eski dost, geçtiğimiz hafta sony Değirmendere Sahilinde bulunan Veçera Cafe'de, karşılaşınca, eski günleri yad etmeden geçemediler. 
Emekli Denizaltıcı Astsubay Geylen, hazır Adannur'u bulmuşken değerli eşi ile birlikte gittiği Karadeniz Turunda yaşadıklarını gördüklerini anlatmış. Geylan, Karadeniz'in Cennet Köşelerini Adanur'a aktarırken, adeta o anları bir kez daha yaşamış oldu. 
Bu ikiliyi gören yakın dostları ise, imrenerek baktıkları ikiliye, “Eskimeyen Dostluk böyle bir şey ols” demekten kendilerini alamadılar. 
Bizde Mantar Pano ekibi olarak, Geylan ve Adanur çiftinin dostluklarını tebrik ediyor, dostluklarının bir ömür boyu sürmesi dileklerimizi iletiyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.