GENELKURMAY BAŞKANI GÜLER GÖLCÜK'DE

Gündem 05.10.2018 - 17:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GENELKURMAY BAŞKANI GÜLER GÖLCÜK'DE

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, beraberinde Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ile birlikte Gölcük bölgesi Donanma Komutanlığı birlik ve karargahlarında inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Orgeneral Güler, Deniz Eğitim Komutanlığında ve müteakiben TCG SALİHREİS fırkateyninde birlik komutanları ile bir araya gelerek devam etmekte olan faaliyetler hakkında bilgi aldı ve direktiflerini verdi. Orgeneral Güler, Ege ve Doğu Akdeniz ile ilgili olarak; Ege Denizi’nin bir barış, dostluk ve işbirliği denizi olması için iyi niyetle her türlü çabanın gösterildiğini, Ege’de mevcut sorunların uluslararası hukuk ve iyi komşuluk ilişkileri çerçevesinde çözüme kavuşturulmasının içtenlikle istendiğini, bununla birlikte etkin, saygın ve caydırıcı bir güç olan Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Mavi Vatan’da ülkemizin ve milletimizin uluslararası hukuk ve anlaşmalardan kaynaklanan hak ve menfaatlerinin korunması konusunda da kararlı olduğunu, Türk Silahlı Kuvvetlerinin asil milletimizin sevgi ve güveninden aldığı güçle ülkemizin egemenlik ve bağımsızlığı başta olmak üzere kendisine verilecek tüm görevleri başarıyla yerine getirme azim ve iradesinin tam olduğunu bir kez daha vurguladı. Güler, inceleme ve denetlemeleri esnasında Türk Silahlı Kuvvetlerinin kahraman ve fedakar personeline başarıyla yürüttükleri faaliyetler için teşekkür etti ve görevlerinde başarılar diledi.
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, beraberinde Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ile birlikte Gölcük bölgesi Donanma Komutanlığı birlik ve karargahlarında inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Orgeneral Güler, Deniz Eğitim Komutanlığında ve müteakiben TCG SALİHREİS fırkateyninde birlik komutanları ile bir araya gelerek devam etmekte olan faaliyetler hakkında bilgi aldı ve direktiflerini verdi.

Orgeneral Güler, Ege ve Doğu Akdeniz ile ilgili olarak; Ege Denizi’nin bir barış, dostluk ve işbirliği denizi olması için iyi niyetle her türlü çabanın gösterildiğini, Ege’de mevcut sorunların uluslararası hukuk ve iyi komşuluk ilişkileri çerçevesinde çözüme kavuşturulmasının içtenlikle istendiğini, bununla birlikte etkin, saygın ve caydırıcı bir güç olan Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Mavi Vatan’da ülkemizin ve milletimizin uluslararası hukuk ve anlaşmalardan kaynaklanan hak ve menfaatlerinin korunması konusunda da kararlı olduğunu, Türk Silahlı Kuvvetlerinin asil milletimizin sevgi ve güveninden aldığı güçle ülkemizin egemenlik ve bağımsızlığı başta olmak üzere kendisine verilecek tüm görevleri başarıyla yerine getirme azim ve iradesinin tam olduğunu bir kez daha vurguladı. Güler, inceleme ve denetlemeleri esnasında Türk Silahlı Kuvvetlerinin kahraman ve fedakar personeline başarıyla yürüttükleri faaliyetler için teşekkür etti ve görevlerinde başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.