GAZİLERDEN İYİ PARTİYE ZİYARET

Gündem 02.03.2020 - 17:07, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GAZİLERDEN İYİ PARTİYE ZİYARET

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan ve Yönetimi İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve Yönetimine nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette ortak konu Şehitlerimiz olurken, ziyarette birlik ve beraberlik mesajı verildi. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, ziyaret isteklerini kırmayan Başkan Aynacı ve Yönetimine teşekkür ederken, ‘Acımız çok büyük. İdlip’te askerlerimize yönelik yapılan saldırıyı kınıyor, hatta lanetliyoruz. Yüce Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Şehitlerimizin acısı ciğerlerimizi dağladı. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve Türk halkına sabırlar diliyorum. Halkımız sağduyusunu asla kaybetmemeli. İçteki ve dıştaki tüm düşmanlarımıza birliğimizle, beraberliğimizle en iyi şekilde cevap verelim’ dedi. Aynacı, ‘Kahraman ordumuz, şehitlerimizin kanlarını asla yerde bırakmayacaktır’ Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Aynacı, ’34 vatan evladımızı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Allah şehitlerimizin ruhlarını şad eylesin, Milletimizin başı sağ olsun. Siz değerli Gazilerimizin de belirttiği gibi halkımız sağduyusu asla kaybetmemeli. Devletimiz ve kahraman ordumuz, şehitlerimizin kanlarını asla yerde bırakmayacaktır. Allah kahraman askerlerimizi ve ülkemizi korusun’ diye konuştu.
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan ve Yönetimi İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve Yönetimine nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette ortak konu Şehitlerimiz olurken, ziyarette birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, ziyaret isteklerini kırmayan Başkan Aynacı ve Yönetimine teşekkür ederken, ‘Acımız çok büyük. İdlip’te askerlerimize yönelik yapılan saldırıyı kınıyor, hatta lanetliyoruz. Yüce Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Şehitlerimizin acısı ciğerlerimizi dağladı. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve Türk halkına sabırlar diliyorum. Halkımız sağduyusunu asla kaybetmemeli. İçteki ve dıştaki tüm düşmanlarımıza birliğimizle, beraberliğimizle en iyi şekilde cevap verelim’ dedi.

Aynacı, ‘Kahraman ordumuz, şehitlerimizin kanlarını asla yerde bırakmayacaktır’
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Aynacı, ’34 vatan evladımızı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Allah şehitlerimizin ruhlarını şad eylesin, Milletimizin başı sağ olsun. Siz değerli Gazilerimizin de belirttiği gibi halkımız sağduyusu asla kaybetmemeli. Devletimiz ve kahraman ordumuz, şehitlerimizin kanlarını asla yerde bırakmayacaktır. Allah kahraman askerlerimizi ve ülkemizi korusun’ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.