Ford'da Coşkulu Kutlama

Gölcük 31.10.2013 - 10:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Ford'da Coşkulu Kutlama

Ford Otosan Gövde Üretim Alan Müdürlüğü çalışanlarının düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlaması izleyenleri coşturdu !...

Kime: bcc: bana      Ford Otosan Gövde Üretim Alan Müdürlüğü çalışanlarının düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlaması izleyenleri coşturdu !...   Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Gölcük Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezinde yapılan 29 Ekim Cumuriyet Bayramı coşku ile kutlandı. Kutlamaya  Ford Otosan çalışanları, aileler, Kassel Çocuk Köyü ve bölge halkı katıldı. Organizasyona ev sahipliği yapan Ford Otosan Gövde Üretim Alan Müdürü Müjdat Tiryaki konuşmasında; "Cumhuriyet, ulus ve egemenliğini en iyi simgeleyen, Türk ulusuna en layık ve uygun bir devlet yönetimi biçimidir. Hak ve hurriyetlerin teminatıdır. Herkesin dinini özgürce yaşamasıdır. Bilim ve teknolojinin yol göstericiliğinde sosyal, kültürel, ekonomik gelişmedir. Cumhuriyet sayesinde dünya halklarının onurlu ve özgür bir ferdi olarak yaşamakta olduğunun bilincinde, Atatürk gençliğinin her türlü ahval ve şerait içinde dahi Türk İstiklal ve Cumhuriyetini koruyacağından kimsenin şüphesi olmasın. Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin 90. yaşı kutlu olsun." diyerek muhteşem bir geceye imza atmaktan dolayı mutluluğunu iletti.   Mustafa Ünsal şefliğinde gerçekleşen Ford Otosan Türk Halk Müziği Korosu’nun seslendirdiği marşları; izleyiciler ellerinde bayraklar ile ayakta söylediler. Kocaeli Uluslararası Gençlik Merkezi folklor takımı izleyicilere Kafkas ve Diyarbakır yöresine ait folklor oyunları sunarken, aynı zamanda Ford Otosan Halk Oyunları Ekibi de Diyarbakır halayı ve Zeybek ile koroya eşlik ettiler.        Duygu ve gurur dolu 29 Ekim Cümhuriyet Bayramı kutlamasında Cumhuriyetin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitler rahmet, minnet ve saygıyla anıldı.
Ford Otosan Gövde Üretim Alan Müdürlüğü çalışanlarının düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlaması izleyenleri coşturdu !...
Kime: bcc: bana
 
 
 Ford Otosan Gövde Üretim Alan Müdürlüğü çalışanlarının düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlaması izleyenleri coşturdu !...

  Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Gölcük Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezinde yapılan 29 Ekim Cumuriyet Bayramı coşku ile kutlandı. Kutlamaya  Ford Otosan çalışanları, aileler, Kassel Çocuk Köyü ve bölge halkı katıldı. Organizasyona ev sahipliği yapan Ford Otosan Gövde Üretim Alan Müdürü Müjdat Tiryaki konuşmasında; "Cumhuriyet, ulus ve egemenliğini en iyi simgeleyen, Türk ulusuna en layık ve uygun bir devlet yönetimi biçimidir. Hak ve hurriyetlerin teminatıdır. Herkesin dinini özgürce yaşamasıdır. Bilim ve teknolojinin yol göstericiliğinde sosyal, kültürel, ekonomik gelişmedir. Cumhuriyet sayesinde dünya halklarının onurlu ve özgür bir ferdi olarak yaşamakta olduğunun bilincinde, Atatürk gençliğinin her türlü ahval ve şerait içinde dahi Türk İstiklal ve Cumhuriyetini koruyacağından kimsenin şüphesi olmasın. Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin 90. yaşı kutlu olsun." diyerek muhteşem bir geceye imza atmaktan dolayı mutluluğunu iletti.

 

Mustafa Ünsal şefliğinde gerçekleşen Ford Otosan Türk Halk Müziği Korosu’nun seslendirdiği marşları; izleyiciler ellerinde bayraklar ile ayakta söylediler. Kocaeli Uluslararası Gençlik Merkezi folklor takımı izleyicilere Kafkas ve Diyarbakır yöresine ait folklor oyunları sunarken, aynı zamanda Ford Otosan Halk Oyunları Ekibi de Diyarbakır halayı ve Zeybek ile koroya eşlik ettiler.     

  Duygu ve gurur dolu 29 Ekim Cümhuriyet Bayramı kutlamasında Cumhuriyetin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitler rahmet, minnet ve saygıyla anıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.