EYT’LİLER YENİDEN REFAH PARTİSİNE TEŞEKKÜR ETTİ.

Asayiş 12.02.2021 - 07:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

EYT’LİLER YENİDEN REFAH PARTİSİNE TEŞEKKÜR ETTİ.

EYT Mağdurları Kocaeli Derneği Başkanı Sn. Zekeriya AKBULUT ve Yönetim Kurulu Üyeleri Yeniden Refah partisine nezaket ve teşekkür ziyaretinde bulundular.

Sorunların konuşulduğu ve çözümlerin istişare edildiği ziyarette,  Yenden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Aras’a ve İlçe Başkanı Sn. Mustafa BAYAZIT'ın konu ile ilgili kamuoyuna yaptıkları açıklamalarından ötürü EYT mağdurları Kocaeli Derneği başkanı AKBULUT, mağduriyeti ortadan kaldıracağına inandıkları çözümleri sundukları ve destekledikleri için teşekkür ziyaretine geldiklerini ve kamuoyuna sorunu duyurmada Yeniden Refah partisinin çabasını takdir ettiklerini ifade ettiler. Tüm EYT sorunlarının konuşulduğu ziyarette YENİDEN REFAH PARTİSİ Gölcük İlçe Başkanımız Sn. Mustafa BAYAZIT EYT'liler için düzenlenen imza kampanyasına ilçe yönetimi ile katılarak destek verdi ve partinin Milli Kaynak Paketleri-1 kitabını EYT Mağdurları Kocaeli Dernek Başkanı Zekeriya AKBULUT'a hediye etti. Ziyaretin sonunda Yeniden Refah Partisi ilçe başkanı BAYAZIT; Milli Görüş, dün olduğu gibi bugün de emeğin ve emekçinin, emekli ve mağdurun yanında yer aldığını göstermiş oldu, dedi.
EYT Mağdurları Kocaeli Derneği Başkanı Sn. Zekeriya AKBULUT ve Yönetim Kurulu Üyeleri Yeniden Refah partisine nezaket ve teşekkür ziyaretinde bulundular.

Sorunların konuşulduğu ve çözümlerin istişare edildiği ziyarette,  Yenden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Aras’a ve İlçe Başkanı Sn. Mustafa BAYAZIT'ın konu ile ilgili kamuoyuna yaptıkları açıklamalarından ötürü EYT mağdurları Kocaeli Derneği başkanı AKBULUT, mağduriyeti ortadan kaldıracağına inandıkları çözümleri sundukları ve destekledikleri için teşekkür ziyaretine geldiklerini ve kamuoyuna sorunu duyurmada Yeniden Refah partisinin çabasını takdir ettiklerini ifade ettiler.

Tüm EYT sorunlarının konuşulduğu ziyarette YENİDEN REFAH PARTİSİ Gölcük İlçe Başkanımız Sn. Mustafa BAYAZIT EYT'liler için düzenlenen imza kampanyasına ilçe yönetimi ile katılarak destek verdi ve partinin Milli Kaynak Paketleri-1 kitabını EYT Mağdurları Kocaeli Dernek Başkanı Zekeriya AKBULUT'a hediye etti.

Ziyaretin sonunda Yeniden Refah Partisi ilçe başkanı BAYAZIT;

Milli Görüş, dün olduğu gibi bugün de emeğin ve emekçinin, emekli ve mağdurun yanında yer aldığını göstermiş oldu, dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.