LASTİK İŞ
ismail

ET FİYATLARINA ÜÇ BAKANLIK EL ATTI

Ekonomi 12.05.2016 - 19:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ET FİYATLARINA ÜÇ BAKANLIK EL ATTI

Gıda Bakanlığı, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ile Maliye Bakanlığı, sebze-meyve ve et fiyatlarının..

Gıda Bakanlığı, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ile Maliye Bakanlığı, sebze-meyve ve et fiyatlarının düşmesi için harekete geçti. Buna göre etteki yüzde 8 olan KDV'nin aşağı çekilmesi ve gıdaların üreticiden tüketiciye gelene kadarki aşamalardaki maliyetlerin düşürülmesi planlanıyor. 3 bakanlığın yürüttüğü çalışma kapsamında, kırmızı ette KDV indiriminden ürün tüketiciye gelirken ara aşamalarda maliyeti oluşturan kalemlerin aşağı çekilmesine kadar bir dizi önemli adım atılacak.   ÜÇ BAKANLIKTAN ÇALIŞMA Buna göre hükümet, gıda fiyatlarından kaynaklanan enflasyonun aşağı çekilmesi için üretim, ticaret, dağıtım kanalları konusunda kapsamlı bir çalışma yapıyor. Gıda Bakanlığı, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ile Maliye Bakanlığı'nın yürüttüğü çalışma kapsamında, kırmızı ette KDV indiriminden ürün tüketiciye gelirken ara aşamalarda maliyeti oluşturan kalemlerin aşağı çekilmesine kadar bir dizi önemli adım atılacak.  
Gıda Bakanlığı, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ile Maliye Bakanlığı, sebze-meyve ve et fiyatlarının..

Gıda Bakanlığı, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ile Maliye Bakanlığı, sebze-meyve ve et fiyatlarının düşmesi için harekete geçti. Buna göre etteki yüzde 8 olan KDV'nin aşağı çekilmesi ve gıdaların üreticiden tüketiciye gelene kadarki aşamalardaki maliyetlerin düşürülmesi planlanıyor. 3 bakanlığın yürüttüğü çalışma kapsamında, kırmızı ette KDV indiriminden ürün tüketiciye gelirken ara aşamalarda maliyeti oluşturan kalemlerin aşağı çekilmesine kadar bir dizi önemli adım atılacak.

 

ÜÇ BAKANLIKTAN ÇALIŞMA

Buna göre hükümet, gıda fiyatlarından kaynaklanan enflasyonun aşağı çekilmesi için üretim, ticaret, dağıtım kanalları konusunda kapsamlı bir çalışma yapıyor. Gıda Bakanlığı, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ile Maliye Bakanlığı'nın yürüttüğü çalışma kapsamında, kırmızı ette KDV indiriminden ürün tüketiciye gelirken ara aşamalarda maliyeti oluşturan kalemlerin aşağı çekilmesine kadar bir dizi önemli adım atılacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.