LASTİK İŞ
ismail

ESNAFA İNDİRİMLİ KORONA TESTİ YAPILACAK

Sağlık 01.04.2021 - 16:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

ESNAFA İNDİRİMLİ KORONA TESTİ YAPILACAK

Gölcüklü esnaflara Antikor testi yapılacak Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman, Gölcüklü esnaflara Antikor testi yapılacağını duyurdu.

Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman, Gölcüklü esnaflara Antikor testi yapılacağını duyurdu.   İşte Kocamanın duyurusu Esnaf ve Sanatkarlarımıza önemli duyuru; Kıymetli Esnafımızı ve yakınlarını kapsayan koşullarda 07.Nisan Çarşamba günü sadece 1 gün olmak kaydıyla Gölcük Belediyesi Sanat Galerisinde 11.00/ 16.00 saatleri arasında Yenilikçi OSGB ile yaptığımız anlaşma ile piyasada  200-250-300 TLye yapılan Antikor Testi uygulamasını yaptığımız anlaşma ile sadece Esnaf ve Sanatkarlarımız ve yakınlarını kapsayacak şekilde sadece ve sadece 50 TL karşılığında Bağışıklık Sistemi Antikor Testi yapılacaktır.
Gölcüklü esnaflara Antikor testi yapılacak Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman, Gölcüklü esnaflara Antikor testi yapılacağını duyurdu.

Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman, Gölcüklü esnaflara Antikor testi yapılacağını duyurdu.

 

İşte Kocamanın duyurusu

Esnaf ve Sanatkarlarımıza önemli duyuru;

Kıymetli Esnafımızı ve yakınlarını kapsayan koşullarda 07.Nisan Çarşamba günü sadece 1 gün olmak kaydıyla Gölcük Belediyesi Sanat Galerisinde 11.00/ 16.00 saatleri arasında Yenilikçi OSGB ile yaptığımız anlaşma ile piyasada  200-250-300 TLye yapılan Antikor Testi uygulamasını yaptığımız anlaşma ile sadece Esnaf ve Sanatkarlarımız ve yakınlarını kapsayacak şekilde sadece ve sadece 50 TL karşılığında Bağışıklık Sistemi Antikor Testi yapılacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.