LASTİK İŞ
ismail

''ESNAFIMIZ ZOR DURUMDA'

Ekonomi 20.04.2021 - 12:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

''ESNAFIMIZ ZOR DURUMDA'

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu, 2021 yılının 3 aylık döneminde esnaflara verilen kredilerle alakalı olarak açıklamalarda bulundu. Mısırlıoğlu, “Üç ayda 55 esnafımız toplamda 5 Milyon kredi kullandı” dedi.

“Esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz” Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu, 2021 yılının ilk 3 aylık zaman dilimi içerisinde, esnaflara verilen kredi miktarı ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Başkan Mısırlıoğlu, konu hakkında yaptığı açıklamada,  “İçinde bulunduğumuz 2021 yılında esnaflarımız adına yaptığımız çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Zorlu geçen 2020 yılının ardından 2021 yılında da esnafımız oldukça zor durumda. Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi aracılığıyla önceki yıllarda olduğu gibi 2021 yılında da ekonomik açıdan zor bir durumda olan ve destek alan esnaflarımız bulunuyor. 2021 yılında ilk üç aya baktığımız zaman ekonomik açıdan düzlüğe çıkabilmek adına esnaflarımıza kredi sunmaya devam ettik. 4 Ocak – 31 Mart 2021 tarihleri arasında, ilçemizde işlerini devam ettiren esnaflarımızdan 55 esnafımıza, toplam 5 milyon  Türk Lirası tutarında kredi imkanı sağlandı. Bununla birlikte  önceki yıllarda kredi çekip ödeme zorluğu çeken esnaflarımıza yönelik yapılandırılmaya gidildi. Gerçekleştirilen bu yapılandırma ile kredisini ödemekte zorlanan esnafımıza bir can suyu gibi geldi. Bizim en büyük dileğimiz Covid-19 Pandemisinin en kısa sürede bitmesi ve esnafımızı eski günlerine dönmesini diliyoruz. Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olarak her zaman esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz ” dedi
Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu, 2021 yılının 3 aylık döneminde esnaflara verilen kredilerle alakalı olarak açıklamalarda bulundu. Mısırlıoğlu, “Üç ayda 55 esnafımız toplamda 5 Milyon kredi kullandı” dedi.

“Esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz”

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu, 2021 yılının ilk 3 aylık zaman dilimi içerisinde, esnaflara verilen kredi miktarı ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Başkan Mısırlıoğlu, konu hakkında yaptığı açıklamada,  “İçinde bulunduğumuz 2021 yılında esnaflarımız adına yaptığımız çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Zorlu geçen 2020 yılının ardından 2021 yılında da esnafımız oldukça zor durumda. Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi aracılığıyla önceki yıllarda olduğu gibi 2021 yılında da ekonomik açıdan zor bir durumda olan ve destek alan esnaflarımız bulunuyor. 2021 yılında ilk üç aya baktığımız zaman ekonomik açıdan düzlüğe çıkabilmek adına esnaflarımıza kredi sunmaya devam ettik. 4 Ocak – 31 Mart 2021 tarihleri arasında, ilçemizde işlerini devam ettiren esnaflarımızdan 55 esnafımıza, toplam 5 milyon  Türk Lirası tutarında kredi imkanı sağlandı. Bununla birlikte  önceki yıllarda kredi çekip ödeme zorluğu çeken esnaflarımıza yönelik yapılandırılmaya gidildi. Gerçekleştirilen bu yapılandırma ile kredisini ödemekte zorlanan esnafımıza bir can suyu gibi geldi. Bizim en büyük dileğimiz Covid-19 Pandemisinin en kısa sürede bitmesi ve esnafımızı eski günlerine dönmesini diliyoruz. Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olarak her zaman esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz ” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.