LASTİK İŞ
ismail

ESKİŞEHİRLİLER BAŞKANA GİTTİ

Gölcük 07.02.2018 - 18:20, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ESKİŞEHİRLİLER BAŞKANA GİTTİ

Gölcük Eskişehirliler Sosyal Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Denlikol ve yönetim kurulu üyeleri, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'i makamında ziyaret etti.

Kurumlararası işbirliğine önem verdiğine değinen Dernek Başkanı Denlikol, “Yönetim Kurulumuz ile birlikte, Başkan Ellibeş'i makamında ziyaret ettik. Sıcak ve içten bir muhabbet oldu. Misafirperverlik ve nezaketleri için Başkan Ellibeş'e yönetimim adına teşekkür ederim. Derneğimizin çalışmaları hakkında bilgiler verdik. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Gölcük Belediyesi'nin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Gölcük'te yapılan yatırımları yerinde görerek Başkan Ellibeş'in ilçesi için çok çalıştığının özellikle altını çizmek istiyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum ” dedi. Gölcük Eskişehirliler Derneği üyelerinin gerçekleştirdiği anlamlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ellibeş ise, Gölcük Belediyesi'nin Sivil Toplum Kuruluşları ile olan işbirliğinin artarak devam ettiğini belirterek, ortak çalışmalara her zaman açık olduklarını vurguladı. Yapmış oldukları ziyaret için Dernek Başkanı Denlikol ve yönetim kuruluna teşekkür etti.
Gölcük Eskişehirliler Sosyal Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Denlikol ve yönetim kurulu üyeleri, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'i makamında ziyaret etti.

Kurumlararası işbirliğine önem verdiğine değinen Dernek Başkanı Denlikol, “Yönetim Kurulumuz ile birlikte, Başkan Ellibeş'i makamında ziyaret ettik. Sıcak ve içten bir muhabbet oldu. Misafirperverlik ve nezaketleri için Başkan Ellibeş'e yönetimim adına teşekkür ederim. Derneğimizin çalışmaları hakkında bilgiler verdik. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Gölcük Belediyesi'nin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Gölcük'te yapılan yatırımları yerinde görerek Başkan Ellibeş'in ilçesi için çok çalıştığının özellikle altını çizmek istiyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum ” dedi.
Gölcük Eskişehirliler Derneği üyelerinin gerçekleştirdiği anlamlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ellibeş ise, Gölcük Belediyesi'nin Sivil Toplum Kuruluşları ile olan işbirliğinin artarak devam ettiğini belirterek, ortak çalışmalara her zaman açık olduklarını vurguladı. Yapmış oldukları ziyaret için Dernek Başkanı Denlikol ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.