ESKİ İLÇE BAŞKANINDAN CHP'YE TEPKİ

Gündem 11.02.2021 - 15:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

ESKİ İLÇE BAŞKANINDAN CHP'YE TEPKİ

CHP Kartepe Belediye Meclis üyesi Tugay Adak’ın ekonomik kriz nedeniyle intihar etmesinin yankıları devam ediyor. Eski, CHP Gölcük İlçe Başkanı Caner Uzuner sosyal medya paylaşımı ile isyan etti

Cener Uzuner'in paylaşımı Kamuoyuna saygılarımla İşgal ettiğiniz makamlarda mazeret üretemezsiniz Eğer mazeret üretecekseniz o makamlarda bulunmayın. Aslında 28 yaşında intihar eden Tugay Adak sonun başlangıcı olabilir. Seçmesini bilemediğimiz yöneticileri seçmeyi bize öğretebilir. Yönetici olarak siyasete başlayıp başkan olarak devam eden süreçte izleyemediğimiz, göremediğimiz yada duygusal bağdan dolayı hasır alttı ettiğimiz, çözüme yönelik yeteneğini görüpte sessiz kaldığımız, sırf ekibin adamı deyip makam verdiğimiz, her başarısız insanın makamı ele geçirdiğinde önünde düğme iliklemeye devam ettiğimiz sürece daha çok Tugayları kaybedeceğiz. Olası parti içi seçimlerde partiye, insana, kente faydası olacak çözüm üretecek şahıslar yerine makam ve mevki peşinde olanlara görev verip, mazeret ürettiklerini bile bile seçtiğimiz insanlar var oldukça daha çok Tugay gibi kardeşlerimizi yitireceğiz. Sırf kendi istikballerini düşünenleri göreve getirdiğimiz sürece bu acıları yaşamaya devam edeceğiz. Çalışan, konuşan, sorgulayan, eyvallahı olmayan mazeret üretmeden çözüme odaklananların önüne geçirdiğimiz insanları seçmediğimiz sürece bu acılara son veririz. Siyaseti kendi istikballeri adına yapanlara yol vermediğimiz sürece topluma güven veren çözüm üreten, mazeret üretmeyen herkes başarı sağlar. Siyasi kıskançlıkla attığınız her oy genç Tugayların ölümüne atılan oydur. Şimdi yalandan kimse timsah gözyaşı dökmesin. Biz bir birimiz biliriz. Bu işin sorumlularını da sorumlularını göreve getirenleri de partili ve kent biliyor. Hiç kimse bu sorumluluktan kaçamaz. Genç bir evladımızı kaybetmenin üzüntüsü içinde olupta yanlışa dur demeyen hiç kimse ile bundan sonra aynı çizgide siyaset yapmayacağım NOKTA. Önceki dönem Gölcük CHP ilçe Başkanı Caner Uzuner
CHP Kartepe Belediye Meclis üyesi Tugay Adak’ın ekonomik kriz nedeniyle intihar etmesinin yankıları devam ediyor. Eski, CHP Gölcük İlçe Başkanı Caner Uzuner sosyal medya paylaşımı ile isyan etti
Cener Uzuner'in paylaşımı
Kamuoyuna saygılarımla
İşgal ettiğiniz makamlarda mazeret üretemezsiniz Eğer mazeret üretecekseniz o makamlarda bulunmayın. Aslında 28 yaşında intihar eden Tugay Adak sonun başlangıcı olabilir. Seçmesini bilemediğimiz yöneticileri seçmeyi bize öğretebilir.
Yönetici olarak siyasete başlayıp başkan olarak devam eden süreçte izleyemediğimiz, göremediğimiz yada duygusal bağdan dolayı hasır alttı ettiğimiz, çözüme yönelik yeteneğini görüpte sessiz kaldığımız, sırf ekibin adamı deyip makam verdiğimiz, her başarısız insanın makamı ele geçirdiğinde önünde düğme iliklemeye devam ettiğimiz sürece daha çok Tugayları kaybedeceğiz.
Olası parti içi seçimlerde partiye, insana, kente faydası olacak çözüm üretecek şahıslar yerine makam ve mevki peşinde olanlara görev verip, mazeret ürettiklerini bile bile seçtiğimiz insanlar var oldukça daha çok Tugay gibi kardeşlerimizi yitireceğiz.
Sırf kendi istikballerini düşünenleri göreve getirdiğimiz sürece bu acıları yaşamaya devam edeceğiz. Çalışan, konuşan, sorgulayan, eyvallahı olmayan mazeret üretmeden çözüme odaklananların önüne geçirdiğimiz insanları seçmediğimiz sürece bu acılara son veririz.
Siyaseti kendi istikballeri adına yapanlara yol vermediğimiz sürece topluma güven veren çözüm üreten, mazeret üretmeyen herkes başarı sağlar. Siyasi kıskançlıkla attığınız her oy genç Tugayların ölümüne atılan oydur. Şimdi yalandan kimse timsah gözyaşı dökmesin. Biz bir birimiz biliriz.
Bu işin sorumlularını da sorumlularını göreve getirenleri de partili ve kent biliyor. Hiç kimse bu sorumluluktan kaçamaz.
Genç bir evladımızı kaybetmenin üzüntüsü içinde olupta yanlışa dur demeyen hiç kimse ile bundan sonra aynı çizgide siyaset yapmayacağım NOKTA.
Önceki dönem Gölcük CHP ilçe Başkanı Caner Uzuner
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.