ERDOĞAN: BU VATAN KUMAR MASASINDA KAZANILMADI

Gündem 24.03.2021 - 10:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

ERDOĞAN: BU VATAN KUMAR MASASINDA KAZANILMADI

18Mart Çanakkale Şehitlerinin anısına çekilen piyangoya bir tepki de Anadolu Gençlik Derneği Gölcük Temsilciliğinden geldi.

İlçe Başkan Vekili Hüseyin Erdoğan yaptığı açıklamada Bunun Çanakkale şehitleri başta olmak üzere, bu vatanı kanları ile sulayan tüm şehitlerimize saygısızlık olarak değerlendirdiklerini ifade etti. "Şehitlerimizin Tek Gayesi Din idi." Malazgirt'ten Çanakkale'ye kadar bu vatanın evlatları canlarını dinleri, namusları, vatanları için seve seve feda etti. Bizler dinen haram olan kumar  çekilişlerini şehitlerimizin adına yaparak onların aziz hatırasına sahip çıkamayız.  Şehitlerimizin gayesi dinleri idi. Onlar dinin meşru görmediği çirkinlikler bu vatana girmesin diye mübarek bedenlerini siper etti. Hal böyleyken onların  adının kumar çekilişine alet edilmesini esefle karşılıyor, böyle vahim hataların idari merciler tarafından kabul edilmemesini temenni  ediyoruz.” ifadeleri kullanıldı.
18Mart Çanakkale Şehitlerinin anısına çekilen piyangoya bir tepki de Anadolu Gençlik Derneği Gölcük Temsilciliğinden geldi.

İlçe Başkan Vekili Hüseyin Erdoğan yaptığı açıklamada Bunun Çanakkale şehitleri başta olmak üzere, bu vatanı kanları ile sulayan tüm şehitlerimize saygısızlık olarak değerlendirdiklerini ifade etti.
"Şehitlerimizin Tek Gayesi Din idi."
Malazgirt'ten Çanakkale'ye kadar bu vatanın evlatları canlarını dinleri, namusları, vatanları için seve seve feda etti. Bizler dinen haram olan kumar  çekilişlerini şehitlerimizin adına yaparak onların aziz hatırasına sahip çıkamayız.  Şehitlerimizin gayesi dinleri idi. Onlar dinin meşru görmediği çirkinlikler bu vatana girmesin diye mübarek bedenlerini siper etti. Hal böyleyken onların  adının kumar çekilişine alet edilmesini esefle karşılıyor, böyle vahim hataların idari merciler tarafından kabul edilmemesini temenni  ediyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.