LASTİK İŞ
ismail

ELLİBEŞ'TEN İSTANBUL SÖZLEŞMESİ AÇIKLAMASI

Siyaset 20.03.2021 - 16:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

ELLİBEŞ'TEN İSTANBUL SÖZLEŞMESİ AÇIKLAMASI

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Türkiye’nin İstanbul Sözleşmesi’nden çekilmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Türkiye’nin İstanbul Sözleşmesi’nden çekilmesiyle ilgili görüşünü sosyal medya aracılığıyla paylaşarak, kadın hakları üzerinden siyasi istismara izin vermeyeceklerini kaydetti. ÖZGÜN VE ÖNCÜ METİN VURGUSU Ellibeş açıklamasında “Toplumun talep ve beklentilerine karşılık olarak Türkiye, İstanbul Sözleşmesinden çekilerek kadına yönelik şiddetle mücadeleden bir adım geri atmadı. Aksine kadınların insan haklarını tesis etmek için insan onurunu yücelten, aileyi merkeze alan, toplum dokusuna uygun, özgün ve öncü metinler ortaya çıkarmanın önünü açmıştır. Dün partizan bir bakış açısıyla bu sözleşmeyi eleştirenlerin bugün savunuculuğuna soyunması, kadın hakları üzerinden bir kez daha siyasi istismar girişimden başka birşey değildir.”
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Türkiye’nin İstanbul Sözleşmesi’nden çekilmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Türkiye’nin İstanbul Sözleşmesi’nden çekilmesiyle ilgili görüşünü sosyal medya aracılığıyla paylaşarak, kadın hakları üzerinden siyasi istismara izin vermeyeceklerini kaydetti.

ÖZGÜN VE ÖNCÜ METİN VURGUSU
Ellibeş açıklamasında “Toplumun talep ve beklentilerine karşılık olarak Türkiye, İstanbul Sözleşmesinden çekilerek kadına yönelik şiddetle mücadeleden bir adım geri atmadı. Aksine kadınların insan haklarını tesis etmek için insan onurunu yücelten, aileyi merkeze alan, toplum dokusuna uygun, özgün ve öncü metinler ortaya çıkarmanın önünü açmıştır. Dün partizan bir bakış açısıyla bu sözleşmeyi eleştirenlerin bugün savunuculuğuna soyunması, kadın hakları üzerinden bir kez daha siyasi istismar girişimden başka birşey değildir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.