LASTİK İŞ

ELLİBEŞ SEDAŞ'A ARIZALARI SORDU

Kocaeli 04.02.2021 - 03:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

ELLİBEŞ SEDAŞ'A ARIZALARI SORDU

Kocaeli genelinde son günlerde artan elektirik kesintileri karşısında Ak PArti il Başkanı Mehmet Ellibeş, SEDAŞ üst yönet,mi ile on line toplantı yaptı.

Milletvekili Fikri Işık ve ilçe belediye başkanlarının da katıldığı toplantıda SEDAŞ'a yaşanan arıza nedenleri ve alınacak önlemler soruldu. Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada " Milletvekilimiz Fikri Işık ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterimiz Balamir Gündoğdu, İlçe Başkanlarımız ve Belediye Başkanlarımızla şehrimizde yaşanan tüm elektrik sorunlarını SEDAŞ İcra Kurulu Başkanı Dr.Necmi Odyakmaz ve üst düzey yöneticileriyle video konferans toplantıda ele aldık. İlçe ilçe bütün sorunları belirledik. Oldukça verimli geçen toplantımızın olumlu neticeler getirmesini diliyorum."dedi
Kocaeli genelinde son günlerde artan elektirik kesintileri karşısında Ak PArti il Başkanı Mehmet Ellibeş, SEDAŞ üst yönet,mi ile on line toplantı yaptı.

Milletvekili Fikri Işık ve ilçe belediye başkanlarının da katıldığı toplantıda SEDAŞ'a yaşanan arıza nedenleri ve alınacak önlemler soruldu.

Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada " Milletvekilimiz Fikri Işık ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterimiz Balamir Gündoğdu, İlçe Başkanlarımız ve Belediye Başkanlarımızla şehrimizde yaşanan tüm elektrik sorunlarını SEDAŞ İcra Kurulu Başkanı Dr.Necmi Odyakmaz ve üst düzey yöneticileriyle video konferans toplantıda ele aldık. İlçe ilçe bütün sorunları belirledik. Oldukça verimli geçen toplantımızın olumlu neticeler getirmesini diliyorum."dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.