LASTİK İŞ

ELLİBEŞ ''HEDEF SADECE CUMHURBAŞKANIMIZ DEĞİL MİLLETİMİZDİR''

Asayiş 22.12.2020 - 15:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

ELLİBEŞ ''HEDEF SADECE CUMHURBAŞKANIMIZ DEĞİL MİLLETİMİZDİR''

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında, “Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan’a karşı sarf edilen tüm antidemokratik ifadelerin aslında sadece Sn.Cumhurbaşkanımızın şahsını değil, şahsına bu görevi layık gören tüm vatandaşlarımızı hedef aldığı ortadadır” dedi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı haftalık yönetim kurulu toplantısı pazartesi günü İzmit Dr.Şefik Postalcıoğlu Salonu’nda yapıldı. İl Başkanı Mehmet Ellibeş başkanlığında yapılan toplantıda Birim Başkanlarının sunumundan sonra ilçe koordinatörlerinin haftalık raporu okundu. Başkan Ellibeş, Kovid-19 salgını nedeniyle sevdiğimiz birçok insanı ebediyete uğurladıklarını belirterek, “Vefat edenlere bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Hastalarımıza acil şifalar diliyorum” dedi. Ellibeş, gündemle ilgili de konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a muhalefetin diktatör yakıştırmasını sert bir dille eleştirerek şunları söyledi: “Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan’a karşı sarf edilen tüm antidemokratik ifadelerin aslında sadece Sn.Cumhurbaşkanımızın şahsını değil, şahsına bu görevi layık gören tüm vatandaşlarımızı hedef aldığı ortadadır. AK Parti olarak, son 18 yılda milletimizden aldığımız yetki ile adaleti ve kalkınmayı her zaman ön planda tutarak milletimiz nezdinde ayrım gözetmeksizin yatırım politikalarımızı hayata geçirmiş bulunmaktayız. Tüm bu politikalarımız çerçevesinde, milletimizin hürriyet hakkını, asla ana muhalefetin istismar siyasetine alet etmesine izin vermedik. Fakat bu siyaset anlayışının ifade ettiği bu söylemlerin bir özgürlük değil, insanlık şeref ve haysiyetini hedef alan bir hakaret girişimi olduğu apaçık ortadadır. Milletimizin siyasi ahlak anlayışını doğrudan hedef tahtasına koyan bu çirkin söylemlerle mücadelemiz daima devam edecektir.”
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında, “Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan’a karşı sarf edilen tüm antidemokratik ifadelerin aslında sadece Sn.Cumhurbaşkanımızın şahsını değil, şahsına bu görevi layık gören tüm vatandaşlarımızı hedef aldığı ortadadır” dedi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı haftalık yönetim kurulu toplantısı pazartesi günü İzmit Dr.Şefik Postalcıoğlu Salonu’nda yapıldı. İl Başkanı Mehmet Ellibeş başkanlığında yapılan toplantıda Birim Başkanlarının sunumundan sonra ilçe koordinatörlerinin haftalık raporu okundu. Başkan Ellibeş, Kovid-19 salgını nedeniyle sevdiğimiz birçok insanı ebediyete uğurladıklarını belirterek, “Vefat edenlere bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Hastalarımıza acil şifalar diliyorum” dedi. Ellibeş, gündemle ilgili de konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a muhalefetin diktatör yakıştırmasını sert bir dille eleştirerek şunları söyledi: “Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan’a karşı sarf edilen tüm antidemokratik ifadelerin aslında sadece Sn.Cumhurbaşkanımızın şahsını değil, şahsına bu görevi layık gören tüm vatandaşlarımızı hedef aldığı ortadadır.

AK Parti olarak, son 18 yılda milletimizden aldığımız yetki ile adaleti ve kalkınmayı her zaman ön planda tutarak milletimiz nezdinde ayrım gözetmeksizin yatırım politikalarımızı hayata geçirmiş bulunmaktayız.

Tüm bu politikalarımız çerçevesinde, milletimizin hürriyet hakkını, asla ana muhalefetin istismar siyasetine alet etmesine izin vermedik. Fakat bu siyaset anlayışının ifade ettiği bu söylemlerin bir özgürlük değil, insanlık şeref ve haysiyetini hedef alan bir hakaret girişimi olduğu apaçık ortadadır.

Milletimizin siyasi ahlak anlayışını doğrudan hedef tahtasına koyan bu çirkin söylemlerle mücadelemiz daima devam edecektir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.