EL İŞİNE PATENT ALDILAR

06.03.2021 - 11:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

EL İŞİNE PATENT ALDILAR

Gölcük Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2019-2020 eğitim öğretim yılının patent teması etkinlikleri çerçevesinde tescil belgesi almaya hak kazandı. Okul Müdürü Hüseyin Gürlagap’ı ve El Sanatları Alan Şefi Fazilet Dinçer, tescil belgesi almaya layık bulunan el emeği ürünü ve belgelerini Kaymakam Cengiz Karabulut’a sundu.   Gölcük Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2019-2020 eğitim öğretim yılının patent teması etkinlikleri çerçevesinde tescil belgesini alarak Gölcük’e önemli başarı yaşattı. Okul Müdürü Hüseyin Gürlagap ve El Sanatları Alan Şefi Fazilet Dinçer, Kaymakam Karabulut’u makamında ziyaret etti. Ziyarete İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert de katılım sağladı. Kaymakam Karabulut Fazilet Dinçer’i tebrik etti Okul Müdürü Hüseyin Gürlagap ve El Sanatları Alan Şefi Fazilet Dinçer ziyarette Kaymakam Karabulut’a Çin iğnesi teknikleri kullanılarak  hazırlanmış ürünü hediye etti. Kaymakam Karabulut, patent alınan el işini bizzat işleyen El Sanatları Alan Şefi Fazilet Dinçer’i tebrik ederek başarılarının devamını diledi.    

Gölcük Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2019-2020 eğitim öğretim yılının patent teması etkinlikleri çerçevesinde tescil belgesi almaya hak kazandı. Okul Müdürü Hüseyin Gürlagap’ı ve El Sanatları Alan Şefi Fazilet Dinçer, tescil belgesi almaya layık bulunan el emeği ürünü ve belgelerini Kaymakam Cengiz Karabulut’a sundu.

 

Gölcük Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2019-2020 eğitim öğretim yılının patent teması etkinlikleri çerçevesinde tescil belgesini alarak Gölcük’e önemli başarı yaşattı. Okul Müdürü Hüseyin Gürlagap ve El Sanatları Alan Şefi Fazilet Dinçer, Kaymakam Karabulut’u makamında ziyaret etti. Ziyarete İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert de katılım sağladı.

Kaymakam Karabulut Fazilet Dinçer’i tebrik etti

Okul Müdürü Hüseyin Gürlagap ve El Sanatları Alan Şefi Fazilet Dinçer ziyarette Kaymakam Karabulut’a Çin iğnesi teknikleri kullanılarak  hazırlanmış ürünü hediye etti. Kaymakam Karabulut, patent alınan el işini bizzat işleyen El Sanatları Alan Şefi Fazilet Dinçer’i tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.