EL-BAB VE MÜNBİÇ'E FÜZE SALDIRISI

Gündem 14.03.2021 - 22:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

EL-BAB VE MÜNBİÇ'E FÜZE SALDIRISI

Türkiye'nin kontrolü altında bulunan El Bab'ın kuzeyi ve Münbiç, balistik füzeler tarafından vuruldu. Rusya 5 Mart'ta da El Bab ve Cerablus'u yine balistik füzeler ile vurmuştu.

Edinilen bilgiye göre bu gece balistik füzeler Müslümanların yoğunlukta olduğu Terhin bölgesini vurdu. Türk topçu birlikleri de balistik füzelerin fırlatıldığı Suriye Kuveyris hava üssünde bulunan rejim mevzilerini vurmaya başladı. Rus Kuvvetleri Suriye Cerablus güneyindeki Hamran benzin istasyonuna balistik füzelerle vurdu. Daha önceki saldırılardan sonra aynı bölgeye bu ikinci saldırı oldu. Saldırıda SMO'dan kayıplar olduğu bildiriliyor. TÜRK TOPÇUSU YANIT VERDİ Türk topçu birlikleri Suriye Fırat Kalkanı bölgesindeki rejim hedeerine topçu atışı gerçekleştiriyor. PKK-YPG EL HAMRAN'I HEDEF ALDI Terörist PKK- YPG'nin Münbiç kolu, Rusların El-Hamran bölgesine düzenlenen balistik füze saldırısının ardından roketlerle El-Hamran geçişini vuruyor. 
Türkiye'nin kontrolü altında bulunan El Bab'ın kuzeyi ve Münbiç, balistik füzeler tarafından vuruldu. Rusya 5 Mart'ta da El Bab ve Cerablus'u yine balistik füzeler ile vurmuştu.

Edinilen bilgiye göre bu gece balistik füzeler Müslümanların yoğunlukta olduğu Terhin bölgesini vurdu. Türk topçu birlikleri de balistik füzelerin fırlatıldığı Suriye Kuveyris hava üssünde bulunan rejim mevzilerini vurmaya başladı. Rus Kuvvetleri Suriye Cerablus güneyindeki Hamran benzin istasyonuna balistik füzelerle vurdu. Daha önceki saldırılardan sonra aynı bölgeye bu ikinci saldırı oldu. Saldırıda SMO'dan kayıplar olduğu bildiriliyor.

TÜRK TOPÇUSU YANIT VERDİ

Türk topçu birlikleri Suriye Fırat Kalkanı bölgesindeki rejim hedeerine topçu atışı gerçekleştiriyor.

PKK-YPG EL HAMRAN'I HEDEF ALDI

Terörist PKK- YPG'nin Münbiç kolu, Rusların El-Hamran bölgesine düzenlenen balistik füze saldırısının ardından roketlerle El-Hamran geçişini vuruyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.