EĞİTİMDE BAŞARILIYIZ

Eğitim 27.03.2021 - 10:24, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

EĞİTİMDE BAŞARILIYIZ

Gölcük’te eğitimin seviyesi artıyor. İlçemizde hayata geçirilen projelerle eğitimin kalitesi daha da arttırılırken, Gölcük eTwinning okulu oranına sahip en yüksek ilçe oldu.

İlçemizde geçtiğimiz yıllarda başlatılan eTwinning projesinde başarılı sonuçlar yüzleri güldürüyor. Gölcük’te 2018-2019 öğretim yılında 1 okul, 2019-2020 öğretim yılında 3 okul, 2020-2021 öğretim yılında 11 okul eTwinning okulu olma hakkı kazanarak, diğer ilçelere de örnek oldu. İlçe Milli Eğitim’den okullara tebrik 2020-2021 Dönemi eTwinning Okulu Sonuçlarına göre Müdürlüğümüze bağlı 11 okulumuz eTwinning Okulu olmaya hak kazanmıştır. 2018 -2019 öğretim yılında 1 okulumuz, 2019-2020 öğretim yılında 3 okulumuz, 2020 -2021 öğretim yılında ise 11 okulumuz eTwinning okulu olma hakkı kazanmıştır. Kocaeli İli genelindeki okul ve öğrenci oranına göre Gölcük İlçesi en yüksek eTwinning Okulu oranına sahip ilçe konumunda. Bu başarısından ötürü okullarımızı tebrik ediyoruz’ denildi. Gölcük’te eTwinning Okulu Olan Okulların Listesi; Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Barbaros İlkokulu, Değirmendere Atatürk Ortaokulu, Donanma Anaokulu, Gölcük İhsaniye Çiftlik İlkokulu, Gölcük Ortaokulu, Gölcük Piri Reis İlkokulu, Gölcük Şirinköy Anaokulu, Ömer Seyfettin Ortaokulu, Şehit Bülent Albayrak İlkokulu, Yazlık Tabosan İlkokulu  eTwinning Okulu Nedir? Okul seviyesinde yapılan eTwinning çalışmalarını tanımlamak için e Twinning çalışmalarında aktif görev alan okullara eTwinning Okul Etiketi sunulmaktadır. eTwinning’te yapılan çalışmalar için tanıma kavramı, öğretmenlerin hem ulusal düzeyde hem de Avrupa düzeyinde yaptıkları projeler için Kalite Etiketleri verilmeye başlanmasından beri var olmuştur. Ancak; bu etiketler, sadece öğretmenlerin projelerde bireysel olarak yaptıkları çalışmalar için verilmektedir. Okul seviyesinde yapılan çalışmaları tanımak için, Okullar eTwinning Okul Etiketi ile ödüllendirilmektedir. Bu etiketi alan okullar; Avrupa seviyesinde yüksek bir görünürlüğe sahip olmaktadır. eTwinning’in gelecekteki gelişimine ilham vermek için, eTwinning’in önde gelen okullarını kapsayan bir Avrupa ağı oluşturmaktadır.Bu etikete sahip okullar aşağıda belirtilen alanlarda öncü olarak tanınmaktadır: Dijital uygulamalar, e-Güvenlik uygulamaları, Pedagojiye yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımlar, Personelin sürekli mesleki gelişiminin desteklenmesi, Personelle ve öğrencilerle işbirlikçi öğrenme uygulamalarının desteklenmesi. Ayrıca Erasmus Programı çerçevesinde öncelikli okullardan olmaktadır.
Gölcük’te eğitimin seviyesi artıyor. İlçemizde hayata geçirilen projelerle eğitimin kalitesi daha da arttırılırken, Gölcük eTwinning okulu oranına sahip en yüksek ilçe oldu.

İlçemizde geçtiğimiz yıllarda başlatılan eTwinning projesinde başarılı sonuçlar yüzleri güldürüyor. Gölcük’te 2018-2019 öğretim yılında 1 okul, 2019-2020 öğretim yılında 3 okul, 2020-2021 öğretim yılında 11 okul eTwinning okulu olma hakkı kazanarak, diğer ilçelere de örnek oldu.

İlçe Milli Eğitim’den okullara tebrik

2020-2021 Dönemi eTwinning Okulu Sonuçlarına göre Müdürlüğümüze bağlı 11 okulumuz eTwinning Okulu olmaya hak kazanmıştır. 2018 -2019 öğretim yılında 1 okulumuz, 2019-2020 öğretim yılında 3 okulumuz, 2020 -2021 öğretim yılında ise 11 okulumuz eTwinning okulu olma hakkı kazanmıştır. Kocaeli İli genelindeki okul ve öğrenci oranına göre Gölcük İlçesi en yüksek eTwinning Okulu oranına sahip ilçe konumunda. Bu başarısından ötürü okullarımızı tebrik ediyoruz’ denildi.

Gölcük’te eTwinning Okulu Olan Okulların Listesi;

Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Barbaros İlkokulu, Değirmendere Atatürk Ortaokulu, Donanma Anaokulu, Gölcük İhsaniye Çiftlik İlkokulu, Gölcük Ortaokulu, Gölcük Piri Reis İlkokulu, Gölcük Şirinköy Anaokulu, Ömer Seyfettin Ortaokulu, Şehit Bülent Albayrak İlkokulu, Yazlık Tabosan İlkokulu 

eTwinning Okulu Nedir?

Okul seviyesinde yapılan eTwinning çalışmalarını tanımlamak için e Twinning çalışmalarında aktif görev alan okullara eTwinning Okul Etiketi sunulmaktadır. eTwinning’te yapılan çalışmalar için tanıma kavramı, öğretmenlerin hem ulusal düzeyde hem de Avrupa düzeyinde yaptıkları projeler için Kalite Etiketleri verilmeye başlanmasından beri var olmuştur. Ancak; bu etiketler, sadece öğretmenlerin projelerde bireysel olarak yaptıkları çalışmalar için verilmektedir. Okul seviyesinde yapılan çalışmaları tanımak için, Okullar eTwinning Okul Etiketi ile ödüllendirilmektedir.

Bu etiketi alan okullar;

Avrupa seviyesinde yüksek bir görünürlüğe sahip olmaktadır. eTwinning’in gelecekteki gelişimine ilham vermek için, eTwinning’in önde gelen okullarını kapsayan bir Avrupa ağı oluşturmaktadır.Bu etikete sahip okullar aşağıda belirtilen alanlarda öncü olarak tanınmaktadır: Dijital uygulamalar, e-Güvenlik uygulamaları, Pedagojiye yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımlar, Personelin sürekli mesleki gelişiminin desteklenmesi, Personelle ve öğrencilerle işbirlikçi öğrenme uygulamalarının desteklenmesi. Ayrıca Erasmus Programı çerçevesinde öncelikli okullardan olmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.