LASTİK İŞ
ismail

E-KPSS TERCİHLERİ ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİNDE YAPILABİLİYOR

Gündem 15.01.2021 - 15:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

E-KPSS TERCİHLERİ ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİNDE YAPILABİLİYOR

Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, E-KPSS tercihlerinin Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde yapılabileceğini ifade etti

Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde E-KPSS tercihlerinin yapılması konusunda destek verilmeye başlandığını dile getirerek konu hakkında bilgiler verdi. Uygulamanın faydalı geçmesini umduklarını belirten Başkan Bat, “Uzun bir süreden bu yana pandemi ile mücadele devam ediyor. Bundan dolayı merkezimizi istediğimiz gibi kullanamadık. Buna rağmen yine de kardeşlerimize elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Bunlardan biri de e-KPSS tercihlerinin yapılması noktasında oldu” dedi.  ‘MESAİ SAATLERİ İÇERİSİNDE GELEBİLİRLER’ Sözlerine devam eden Başkan Bat, “E-KPSS tercihlerimiz geçtiğimiz gün itibariyle başladı. Gölcük’te e-KPSS’ye girip de kaydını yaptıramayanlar için önümüzdeki haftanın sonuna kadar burada kendilerine destek vereceğiz ve tercihlerini yapacağız. Dün 13 - 14 kişinin tercihlerini yaptık. Halen de devam ediyoruz. Mesai saatleri içerisinde, tercihlerini yapamayanlara, nasıl yapacaklarını bilemeyenlere, nereye gideceklerini bilmiyorlarsa Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’ne gelebilirler. Burada biz tercihlerini yapabiliriz” ifadelerini kullandı.  ‘TERCİH SAYISI 30’ Başkan Bat, açıklamasının devamında, “Tercih yapacak olan arkadaşlarımız, kendi bilgileri ve öğrenci numaraları gerekli olduğu için buraya gelerek tercihlerini yapmaları önemli. Telefon yolu ile tercih yapamıyoruz. 30 yere tercih yapabiliyorlar. Bu konuda istedikleri yerleri de belirlemeleri, tercih yapma açısından kendilerine kolaylık sağlayabilir. 19 Ocak günü saat 24.00 itibariyle tercihler tamamlanacak. Merkezimize 10.00 - 16.00 saatleri arasında gelebilirler. Bizler de kendilerine destek olarak tercihlerini yapmak için destek veririz” dedi.
Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, E-KPSS tercihlerinin Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde yapılabileceğini ifade etti

Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde E-KPSS tercihlerinin yapılması konusunda destek verilmeye başlandığını dile getirerek konu hakkında bilgiler verdi. Uygulamanın faydalı geçmesini umduklarını belirten Başkan Bat, “Uzun bir süreden bu yana pandemi ile mücadele devam ediyor. Bundan dolayı merkezimizi istediğimiz gibi kullanamadık. Buna rağmen yine de kardeşlerimize elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Bunlardan biri de e-KPSS tercihlerinin yapılması noktasında oldu” dedi.

 ‘MESAİ SAATLERİ İÇERİSİNDE GELEBİLİRLER’

Sözlerine devam eden Başkan Bat, “E-KPSS tercihlerimiz geçtiğimiz gün itibariyle başladı. Gölcük’te e-KPSS’ye girip de kaydını yaptıramayanlar için önümüzdeki haftanın sonuna kadar burada kendilerine destek vereceğiz ve tercihlerini yapacağız. Dün 13 - 14 kişinin tercihlerini yaptık. Halen de devam ediyoruz. Mesai saatleri içerisinde, tercihlerini yapamayanlara, nasıl yapacaklarını bilemeyenlere, nereye gideceklerini bilmiyorlarsa Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’ne gelebilirler. Burada biz tercihlerini yapabiliriz” ifadelerini kullandı.

 ‘TERCİH SAYISI 30’

Başkan Bat, açıklamasının devamında, “Tercih yapacak olan arkadaşlarımız, kendi bilgileri ve öğrenci numaraları gerekli olduğu için buraya gelerek tercihlerini yapmaları önemli. Telefon yolu ile tercih yapamıyoruz. 30 yere tercih yapabiliyorlar. Bu konuda istedikleri yerleri de belirlemeleri, tercih yapma açısından kendilerine kolaylık sağlayabilir. 19 Ocak günü saat 24.00 itibariyle tercihler tamamlanacak. Merkezimize 10.00 - 16.00 saatleri arasında gelebilirler. Bizler de kendilerine destek olarak tercihlerini yapmak için destek veririz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.