LASTİK İŞ

DÜNDEN BUGÜNE GÖLCÜK

09.06.2020 - 15:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DÜNDEN BUGÜNE GÖLCÜK

Gölcük Belediyesi ve Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD) iş birliğiyle, Gölcük’ün kuruluşunun 84.yıldönümünde, “Dünden Bugüne Gölcük” fotoğraflarından oluşan sergi, Anıtpark’ta fiziki mesafe kuralına uyularak açıldı.   BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI Sergiyi; Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, GFSD Başkanı İsmail İkiz, meclis üyeleri, siyasi parti ilçe başkanları ve yöneticiler ile vatandaşlar gezdiler. Dünden bugüne Gölcük fotoğrafları vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı. Gölcük’ün eski ve yeni fotoğrafların yer aldığı sergi saat 18.30’a kadar gezilebildi.  

Gölcük Belediyesi ve Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD) iş birliğiyle, Gölcük’ün kuruluşunun 84.yıldönümünde, “Dünden Bugüne Gölcük” fotoğraflarından oluşan sergi, Anıtpark’ta fiziki mesafe kuralına uyularak açıldı.

 

BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Sergiyi; Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, GFSD Başkanı İsmail İkiz, meclis üyeleri, siyasi parti ilçe başkanları ve yöneticiler ile vatandaşlar gezdiler. Dünden bugüne Gölcük fotoğrafları vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı. Gölcük’ün eski ve yeni fotoğrafların yer aldığı sergi saat 18.30’a kadar gezilebildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.