DUMLU KALDIĞI YERDEN DEVAM

Asayiş 26.09.2015 - 19:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

DUMLU KALDIĞI YERDEN DEVAM

CHP Kocaeli milletvekili adayı Turan Dumlu, “1 Kasım’da Kocaeli’nde 4 tamam, 5’inci sırayı zorlayacağız. Yapacağımız çalışmalarımızla bu defa iktidara geleceğiz” dedi.

1 Kasım erken genel seçimlerine hazırlanan CHP’liler il bayramlaşmasının ardından, ilçe bayramlaşmalarına çıktılar. CHP Kocaeli Milletvekili adayları Fatma Kaplan Hürriyet, Turan Dumlu ve Utkan Güneş, Bayramın 2. Günü Karamürsel, Gölcük ve Başiskele İlçe Örgütleriyle bayramlaştı. CHP’li adaylar önce CHP Gölcük Örgütü’ne giderek İlçe Başkanı İsmet İşeri ve yönetimi partililerle bayramlaştı. CHP İlçe Başkanı İsmet İşleri’nin kısa konuşmasından sonra, ilk olarak Milletvekili edayı Utkan Güneş’in partililere bayramını kutladı.   DUMLU KALDIĞI YERDEN DEVAM Daha sonra söz alan milletvekili adayı Turan Dumlu, Gölcüklü partililerin bayramını kutladıktan sonra, yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: “Bayramlarımız barış, sevgi, kardeşlik gelir, ancak Doğuda kanlar akıyor kardeşlerimiz ölüyor. Bizim tek bayrağımız ve tek Türkiye’miz vardır, Türkiye’mizin bölünmesi çok zor. Bizler sağduyulu olacağız. Bu anlamda 1 Kasım’da yeni bir seçime gidiyoruz. Ben bu seçimlere bir daha girmeyeceğim demiştim, ancak erken seçim olunca işler değişti.   GÖREVDEN KAÇAMAZDIM Çünkü Türkiye için, CHP için görevden kaçamazdım. Genel merkezimiz aynı liste olacak dediğinde, bir kez daha seçime girmek zorunda htim kendimi. 1 Kasım’da Kocaeli’nde 4 tamam, 5’inci sırayı zorlayacağız. Sizlerle yapacağımız çalışmalarımızla bu defa iktidara geleceğiz. Yapacağımız çalışmalarda herkes elini taşın altına koyarak, çalışma yapmalıyız ve geçtiğimiz dönem Belediye seçimlerindeki oyumuzu tekrar yükselterek alacağımıza inanıyorum. Bu manada, sizlerin Kurban Bayramınızı kutluyorum” dedi.   KAPLAN ÖZVERİ İSTEDİ Son olarak söz alan, CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet de, tüm partililerin bayramını tebrik ederek, 1 Kasım’da iktidar olmak için her zamankinden daha fazla çalışmak zorunda olduklarını söyledi. Konuşmaların ardından, CHP heyeti rotasını önce Karamürsel, ardından da Başiskele’ye çevirdi.
CHP Kocaeli milletvekili adayı Turan Dumlu, “1 Kasım’da Kocaeli’nde 4 tamam, 5’inci sırayı zorlayacağız. Yapacağımız çalışmalarımızla bu defa iktidara geleceğiz” dedi.

1 Kasım erken genel seçimlerine hazırlanan CHP’liler il bayramlaşmasının ardından, ilçe bayramlaşmalarına çıktılar. CHP Kocaeli Milletvekili adayları Fatma Kaplan Hürriyet, Turan Dumlu ve Utkan Güneş, Bayramın 2. Günü Karamürsel, Gölcük ve Başiskele İlçe Örgütleriyle bayramlaştı. CHP’li adaylar önce CHP Gölcük Örgütü’ne giderek İlçe Başkanı İsmet İşeri ve yönetimi partililerle bayramlaştı. CHP İlçe Başkanı İsmet İşleri’nin kısa konuşmasından sonra, ilk olarak Milletvekili edayı Utkan Güneş’in partililere bayramını kutladı.

 

DUMLU KALDIĞI YERDEN DEVAM

Daha sonra söz alan milletvekili adayı Turan Dumlu, Gölcüklü partililerin bayramını kutladıktan sonra, yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: “Bayramlarımız barış, sevgi, kardeşlik gelir, ancak Doğuda kanlar akıyor kardeşlerimiz ölüyor. Bizim tek bayrağımız ve tek Türkiye’miz vardır, Türkiye’mizin bölünmesi çok zor. Bizler sağduyulu olacağız. Bu anlamda 1 Kasım’da yeni bir seçime gidiyoruz. Ben bu seçimlere bir daha girmeyeceğim demiştim, ancak erken seçim olunca işler değişti.

 

GÖREVDEN KAÇAMAZDIM

Çünkü Türkiye için, CHP için görevden kaçamazdım. Genel merkezimiz aynı liste olacak dediğinde, bir kez daha seçime girmek zorunda htim kendimi. 1 Kasım’da Kocaeli’nde 4 tamam, 5’inci sırayı zorlayacağız. Sizlerle yapacağımız çalışmalarımızla bu defa iktidara geleceğiz. Yapacağımız çalışmalarda herkes elini taşın altına koyarak, çalışma yapmalıyız ve geçtiğimiz dönem Belediye seçimlerindeki oyumuzu tekrar yükselterek alacağımıza inanıyorum. Bu manada, sizlerin Kurban Bayramınızı kutluyorum” dedi.

 

KAPLAN ÖZVERİ İSTEDİ

Son olarak söz alan, CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet de, tüm partililerin bayramını tebrik ederek, 1 Kasım’da iktidar olmak için her zamankinden daha fazla çalışmak zorunda olduklarını söyledi. Konuşmaların ardından, CHP heyeti rotasını önce Karamürsel, ardından da Başiskele’ye çevirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.