LASTİK İŞ

DUMLU ''HAYIRLISI DİYELİM''

Asayiş 09.07.2018 - 09:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DUMLU ''HAYIRLISI DİYELİM''

Belediye Başkanlığı aday adayları arasında ismi geçen İlçemizin sevilen İsmi Eczacı Turan Dumlu, konuyla ilgili “hayırlısı diyelim”dedi.

Erken yerel seçim olabilir tartışmalarının ardından İlçemizde isimleri belediye Başkanlığı aday adaylığı için geçen kişilerden biri olan Eczacı Turan Dumlu “son seçimden sonra aday olmayacağımı söyledim. Sokaktaki her kes CHP dışında bile yeniden aday olmam konusunda ısrarlı. Gölcük dışında Kocaeli’nin her ilçesinde sevenim var. Aday olmam konusunda dostlar arasında ısrar var. Ama yinede hayırlısı diyelim ” dedi. Turan Dumlu 2a014’de CHP Belediye Başkan adayıydı. Seçimi  4 bin oyla kaybetti. Sevilen, saygın bir isim. Kendisi ısrarla aday olamdığını söylese de seveni de aday olmasını isteyeni de çok. 
Belediye Başkanlığı aday adayları arasında ismi geçen İlçemizin sevilen İsmi Eczacı Turan Dumlu, konuyla ilgili “hayırlısı diyelim”dedi.

Erken yerel seçim olabilir tartışmalarının ardından İlçemizde isimleri belediye Başkanlığı aday adaylığı için geçen kişilerden biri olan Eczacı Turan Dumlu “son seçimden sonra aday olmayacağımı söyledim. Sokaktaki her kes CHP dışında bile yeniden aday olmam konusunda ısrarlı. Gölcük dışında Kocaeli’nin her ilçesinde sevenim var. Aday olmam konusunda dostlar arasında ısrar var. Ama yinede hayırlısı diyelim ” dedi.

Turan Dumlu
2a014’de CHP Belediye Başkan adayıydı. Seçimi  4 bin oyla kaybetti. Sevilen, saygın bir isim. Kendisi ısrarla aday olamdığını söylese de seveni de aday olmasını isteyeni de çok. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.