LASTİK İŞ

DONANMA CADDESİNE OTOPARK YAPILIYOR

Gündem 10.02.2021 - 12:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

DONANMA CADDESİNE OTOPARK YAPILIYOR

Büyükşehir Belediyesi tarafından Donanma Caddesi 2. sokakta 85 araçlık açık otopark yapılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gölcük'ün önemli ve trafiğin yoğun olduğu caddelerinden Donanma Caddesi 2. Sokak’ta 85 araçlık açık otopark yapılıyor.  Donanma Caddesi’nde yaşanan araç park sorununu büyük ölçüde giderecek olan 2 bin 500 metrekare alana sahip otopark alanında yağmur suyu drenaj çalışması ve terasman çalışmaları sürüyor.   85 ARAÇ KAPASİTELİ AÇIK OTOPARK Büyükşehir Belediyesi, kent için önemli bir ihtiyaç olan otoparklar için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda ihtiyaç duyulan ve müsait noktalara otoparklar yapılıyor. Donanma Caddesi’nde yapılan 85 araçlık otopark da bu çalışmalardan birisi oldu.   CADDEDE ARAÇ PARK SORUNU ÇÖZÜLECEK Terasman kazı çalışmalarının yapıldığı 85 araçlık otoparkta pmt ve binder asfalt serimi yapılacak. Araç parkı için çizgilerin çekileceği otoparkta tretuvar kaldırım çalışmaları da gerçekleşecek. Böylece Gölcük Donanma Caddesi’nde trafik yoğunluğundan dolayı yaşanan araç park sorunu büyük ölçüde çözülmüş olacak.
Büyükşehir Belediyesi tarafından Donanma Caddesi 2. sokakta 85 araçlık açık otopark yapılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gölcük'ün önemli ve trafiğin yoğun olduğu caddelerinden Donanma Caddesi 2. Sokak’ta 85 araçlık açık otopark yapılıyor.  Donanma Caddesi’nde yaşanan araç park sorununu büyük ölçüde giderecek olan 2 bin 500 metrekare alana sahip otopark alanında yağmur suyu drenaj çalışması ve terasman çalışmaları sürüyor.

 

85 ARAÇ KAPASİTELİ AÇIK OTOPARK

Büyükşehir Belediyesi, kent için önemli bir ihtiyaç olan otoparklar için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda ihtiyaç duyulan ve müsait noktalara otoparklar yapılıyor. Donanma Caddesi’nde yapılan 85 araçlık otopark da bu çalışmalardan birisi oldu.

 

CADDEDE ARAÇ PARK SORUNU ÇÖZÜLECEK

Terasman kazı çalışmalarının yapıldığı 85 araçlık otoparkta pmt ve binder asfalt serimi yapılacak. Araç parkı için çizgilerin çekileceği otoparkta tretuvar kaldırım çalışmaları da gerçekleşecek. Böylece Gölcük Donanma Caddesi’nde trafik yoğunluğundan dolayı yaşanan araç park sorunu büyük ölçüde çözülmüş olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.