DİŞ HASTANELERİ RANDEVU VERMEYE BAŞLADI

Sağlık 21.02.2021 - 09:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

DİŞ HASTANELERİ RANDEVU VERMEYE BAŞLADI

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezleri Başhekimler İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan ile bir araya geldi. Covid-19 nedeni ile bir süre ara verilen hasta bakımı yeniden başlamasına karar verildi.

Pehlevan “2019 yılında Covid-19 salgınının başlamasıyla beraber Türkiye’deki tüm illerde Ağız ve Diş Sağlığı hizmetlerinde yapılacak işlemlerin riskli olması nedeniyle Sağlık Bakanlığı tarafından Acil hizmetleri dışındaki diğer hizmetler belirli süreliğine askıya alınmıştır.  Bu süreçte Merkezlerimizdeki görevli Diş hekimlerimiz ve personellerimiz sahada Filyasyon’da aktif görev almışlardır. Ayrıca ADSM’lerimizdeki sağlık hizmet kalitesinin daha da artırılabilmesi için fiziki şartlar ve donanım gözden geçirilerek Pandemi koşullarına uygun hale getirilmiştir. İlimizdeki tüm ADSM’lerde de öncelikle hastalarımız ve sağlık personelimizin sağlığını korumak amaçlı sadece Acil sağlık hizmetleri verilmeye devam edilmiştir. Alınan önlemlerle beraber vaka sayılarının azalması ile ilimizde ADSM hizmetlerinin tekrar etkin şekilde yapılması için İl Sağlık Müdürümüzün Başkanlığında geçtiğimiz hafta 5 ADSM Başhekimi ile değerlendirme toplantısı yapılmış olup gerekli önlemler alınarak, hijyen kurallarına dikkat edilerek, belli aralıklar ile hasta muayenesi planlanarak ADSM’lerimizde yapılabilen işlemlerin başlanmasına karar verilmiştir”dedi.
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezleri Başhekimler İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan ile bir araya geldi. Covid-19 nedeni ile bir süre ara verilen hasta bakımı yeniden başlamasına karar verildi.

Pehlevan “2019 yılında Covid-19 salgınının başlamasıyla beraber Türkiye’deki tüm illerde Ağız ve Diş Sağlığı hizmetlerinde yapılacak işlemlerin riskli olması nedeniyle Sağlık Bakanlığı tarafından Acil hizmetleri dışındaki diğer hizmetler belirli süreliğine askıya alınmıştır.  Bu süreçte Merkezlerimizdeki görevli Diş hekimlerimiz ve personellerimiz sahada Filyasyon’da aktif görev almışlardır. Ayrıca ADSM’lerimizdeki sağlık hizmet kalitesinin daha da artırılabilmesi için fiziki şartlar ve donanım gözden geçirilerek Pandemi koşullarına uygun hale getirilmiştir. İlimizdeki tüm ADSM’lerde de öncelikle hastalarımız ve sağlık personelimizin sağlığını korumak amaçlı sadece Acil sağlık hizmetleri verilmeye devam edilmiştir.
Alınan önlemlerle beraber vaka sayılarının azalması ile ilimizde ADSM hizmetlerinin tekrar etkin şekilde yapılması için İl Sağlık Müdürümüzün Başkanlığında geçtiğimiz hafta 5 ADSM Başhekimi ile değerlendirme toplantısı yapılmış olup gerekli önlemler alınarak, hijyen kurallarına dikkat edilerek, belli aralıklar ile hasta muayenesi planlanarak ADSM’lerimizde yapılabilen işlemlerin başlanmasına karar verilmiştir”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.