LASTİK İŞ
ismail

DEVA PARTİSİ’NDEN BAŞKAN SEZER’E ZİYARET

Asayiş 20.01.2021 - 18:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

DEVA PARTİSİ’NDEN BAŞKAN SEZER’E ZİYARET

DEVA Partisi Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i ziyaret etti.

DEVA Partisi Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel ve yönetimi Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i makamında ziyaret etti.  Başkan Sezer “DEVA Partisi Gölcük İlçe Başkanı Sayın Sedat Yücel ve yönetimine nazik ziyareti için teşekkür ederim”dedi.   Başkan Yücel “Bugün DEVA Partisi Gölcük İlçe Başkanlığı olarak, Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımla Gölcük Belediye Başkanı Sayın Ali Yıldırım SEZER'i ziyaret ettik. İlçemizle ilgili verimli fikir alış verişinde bulunduk”dedi.
DEVA Partisi Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i ziyaret etti.

DEVA Partisi Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel ve yönetimi Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i makamında ziyaret etti. 

Başkan Sezer “DEVA Partisi Gölcük İlçe Başkanı Sayın Sedat Yücel ve yönetimine nazik ziyareti için teşekkür ederim”dedi.

 

Başkan Yücel “Bugün DEVA Partisi Gölcük İlçe Başkanlığı olarak, Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımla Gölcük Belediye Başkanı Sayın Ali Yıldırım SEZER'i ziyaret ettik. İlçemizle ilgili verimli fikir alış verişinde bulunduk”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.