LASTİK İŞ

DEVA'DAN CHP'YE ZİYARET

Asayiş 30.01.2021 - 00:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

DEVA'DAN CHP'YE ZİYARET

Gölcük DEVA Partisi ilçe Başkanı Sedat Yücel ve ekibi parti ziyaretlerine devam ediyor.

Gölcük DEVA Partisi ilçe Başkanı Sedat Yücel ve ekibi Gölcük CHP ilçe Başkanı Fikret Gürel ve ekibini ziyaret etti.   Başkan Yücel ve ekibini kapıda karşılayan CHP ilçe Başkanı Fikret Gürel "  Öncelikle nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim. Önceliğimiz Gölcük  ve sorunları olduğundan bizler daha öncede olduğu gibi siyasi parti ayrımı yapmadan ilçemizin yararına olumlu her projeye destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Bu süreçte her parti ile istişareye açık olarak ilçemiz ve ülkemiz için birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Sorunları biliyoruz, örgütümüz ve meclis üyelerimizle bu sorunları mecliste dile getirip, takipçisi oluyoruz.  DEVA Partisi tecrübeli bir isme emanet hepinize hayırlı olsun"dedi.   DEĞİŞİM PARTİ KURMAKLA OLMUYOR Başkan Gürel'in ardından söz alan Başkan Sedat Yücel " değişim sadece parti kurmakla olmuyor. Bizler ülkemizin yararına olacak şekilde değişim ve dönüşüm diyerek yola çıktık. Bilgi, tecrübe ve deneyimli kadrolarla ülkemizi yönetmeye talibiz. Kongre sonrası teşkilat olarak kadrolarımız kuruyor ve sahaya iniyoruz. Önce Kamu ziyaretleri ardından ilçemizin siyasi partilerini ziyaret ederek, istişarelerde bulunuyoruz. Önceliğimiz yaşadığımız kent ve sorunları olsa da memleketin gidişatı konusunda da endişelerimizi dile getirme fırsatı, partimizi tanıtma fırsatı buluyor olmamızın dışında ilçe Başkanları ve teşkilatlarının ülke ve ilçe için düşüncelerini dinleme ve anlama fırsatını bilgi dağarcığımıza artı olarak alıyoruz. Günlük hayatımıza yeni kavramlar girdi. ‘Yoksulluk intiharları’ diye bir olay var. ‘Ev gençleri’ diye bir grup oluşmaya başladı. Hayatımıza yeniden ‘siyasal şiddet’ kavramı girdi. İktidardaki arkadaşların hamaset yerine, ülkeyi tekrar kaos ve şiddet ortamına sürükleyecek adımlar atmaktan vazgeçip bu ülkenin bir numaralı sorunu olan ekonomiyi çözmeleri gerekir. İşsizlik, yoksulluk, hayat pahalılığı sorunlarımız var. İktidardaki arkadaşların başkalarıyla kavgaya harcayacakları enerjiyi, bu memleketin sorunlarını çözmek için harcamaları gerekir. Bu durumdan mustarip olan AKPli kardeşlerim var. Ayrışmadan birleşmeliyi hep beraber başarmalıyız. Misafirperverliğinizden dolayı teşekkür ederim"dedi.
Gölcük DEVA Partisi ilçe Başkanı Sedat Yücel ve ekibi parti ziyaretlerine devam ediyor.

Gölcük DEVA Partisi ilçe Başkanı Sedat Yücel ve ekibi Gölcük CHP ilçe Başkanı Fikret Gürel ve ekibini ziyaret etti.

 

Başkan Yücel ve ekibini kapıda karşılayan CHP ilçe Başkanı Fikret Gürel "  Öncelikle nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim. Önceliğimiz Gölcük  ve sorunları olduğundan bizler daha öncede olduğu gibi siyasi parti ayrımı yapmadan ilçemizin yararına olumlu her projeye destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Bu süreçte her parti ile istişareye açık olarak ilçemiz ve ülkemiz için birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Sorunları biliyoruz, örgütümüz ve meclis üyelerimizle bu sorunları mecliste dile getirip, takipçisi oluyoruz.  DEVA Partisi tecrübeli bir isme emanet hepinize hayırlı olsun"dedi.

 

DEĞİŞİM PARTİ KURMAKLA OLMUYOR

Başkan Gürel'in ardından söz alan Başkan Sedat Yücel " değişim sadece parti kurmakla olmuyor. Bizler ülkemizin yararına olacak şekilde değişim ve dönüşüm diyerek yola çıktık. Bilgi, tecrübe ve deneyimli kadrolarla ülkemizi yönetmeye talibiz. Kongre sonrası teşkilat olarak kadrolarımız kuruyor ve sahaya iniyoruz. Önce Kamu ziyaretleri ardından ilçemizin siyasi partilerini ziyaret ederek, istişarelerde bulunuyoruz. Önceliğimiz yaşadığımız kent ve sorunları olsa da memleketin gidişatı konusunda da endişelerimizi dile getirme fırsatı, partimizi tanıtma fırsatı buluyor olmamızın dışında ilçe Başkanları ve teşkilatlarının ülke ve ilçe için düşüncelerini dinleme ve anlama fırsatını bilgi dağarcığımıza artı olarak alıyoruz. Günlük hayatımıza yeni kavramlar girdi. ‘Yoksulluk intiharları’ diye bir olay var. ‘Ev gençleri’ diye bir grup oluşmaya başladı. Hayatımıza yeniden ‘siyasal şiddet’ kavramı girdi. İktidardaki arkadaşların hamaset yerine, ülkeyi tekrar kaos ve şiddet ortamına sürükleyecek adımlar atmaktan vazgeçip bu ülkenin bir numaralı sorunu olan ekonomiyi çözmeleri gerekir. İşsizlik, yoksulluk, hayat pahalılığı sorunlarımız var. İktidardaki arkadaşların başkalarıyla kavgaya harcayacakları enerjiyi, bu memleketin sorunlarını çözmek için harcamaları gerekir. Bu durumdan mustarip olan AKPli kardeşlerim var. Ayrışmadan birleşmeliyi hep beraber başarmalıyız. Misafirperverliğinizden dolayı teşekkür ederim"dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.