DERNEKLER PLATFORMUNDA BAŞKAN DEĞİŞTİ

Gündem 13.04.2021 - 11:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

DERNEKLER PLATFORMUNDA BAŞKAN DEĞİŞTİ

Gölcük Sahne Sanatları Derneğinde yaptıkları toplantıda Gölcük Kültür Dernekleri Platformu dönem başkanlığına Gölcük Artvin İli ve İlçeleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı Akif Alponat seçilerek görev değişikliği yapıldı.

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu dönem başkanı seçimi için Önceki Akşam Gölcük Sahne Sanatlar Derneği Kavaklı Mahallesinde bulunan binasında toplantı düzenlendi. Düzenlenen toplantıya Gölcük Kültür Dernekleri Platformu üyeleri eksiksiz katılım sağladılar. Toplantıda konuşan 2020 dönem başkanlığı yapan Gölcük Trakya İlleri Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ramazan Korkut;  “2020 yılında yapılan görev değişikliğinde ben görevi devir alarak hizmetlerimi sürdürdüm. Benim görev sürecim burada tamamlandı. Bu gün burada Gölcük Kültür Dernekleri Platform dönem başkanını seçerek görev değişikliğine gidiyoruz. Hepimizin bilindiği gibi her yıl Gölcük Kültür Dernekleri Platformuna üye olan dernek başkanlarından seçiliyor.   Bu yılda dönem başkanlığı seçimine başladık” dedi. Bu açıklamanın ardından üyeler tarafından Gölcük Artvin İli ve İlçeleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı Akif Alponat listesi dönem başkanı Ramazan Korkut’a verildi. 2020 dönem başkan Ramazan Korkut, aldığı listeyi 2021 yılı Gölcük Kültür Dernekleri Platform Dönem Başkanı Akif Alponat, yönetim Kurulu, Gölcük Trakya İlleri Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ramazan Korkut, Erzurumlular Dernek Başkan Yardımcısı Cezayir Ateş, Sahne Sanatlar Derneği Başkan Yardımcısı Sacit Akın Yörük Türkmenler Dernek üyesi Avukat Furkan Şahin olarak okudu. Okunan liste üyelerin oylarına sunuldu. Gölcük Kültür Dernekleri Platformu 2021 yeni yönetim listesi oy birliği ile kabul edildi. Oylama ardından görev devir teslimi yapıldı.   Fahri Haner  
Gölcük Sahne Sanatları Derneğinde yaptıkları toplantıda Gölcük Kültür Dernekleri Platformu dönem başkanlığına Gölcük Artvin İli ve İlçeleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı Akif Alponat seçilerek görev değişikliği yapıldı.

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu dönem başkanı seçimi için Önceki Akşam Gölcük Sahne Sanatlar Derneği Kavaklı Mahallesinde bulunan binasında toplantı düzenlendi. Düzenlenen toplantıya Gölcük Kültür Dernekleri Platformu üyeleri eksiksiz katılım sağladılar. Toplantıda konuşan 2020 dönem başkanlığı yapan Gölcük Trakya İlleri Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ramazan Korkut;  “2020 yılında yapılan görev değişikliğinde ben görevi devir alarak hizmetlerimi sürdürdüm. Benim görev sürecim burada tamamlandı. Bu gün burada Gölcük Kültür Dernekleri Platform dönem başkanını seçerek görev değişikliğine gidiyoruz. Hepimizin bilindiği gibi her yıl Gölcük Kültür Dernekleri Platformuna üye olan dernek başkanlarından seçiliyor.

 

Bu yılda dönem başkanlığı seçimine başladık” dedi. Bu açıklamanın ardından üyeler tarafından Gölcük Artvin İli ve İlçeleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı Akif Alponat listesi dönem başkanı Ramazan Korkut’a verildi. 2020 dönem başkan Ramazan Korkut, aldığı listeyi 2021 yılı Gölcük Kültür Dernekleri Platform Dönem Başkanı Akif Alponat, yönetim Kurulu, Gölcük Trakya İlleri Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ramazan Korkut, Erzurumlular Dernek Başkan Yardımcısı Cezayir Ateş, Sahne Sanatlar Derneği Başkan Yardımcısı Sacit Akın Yörük Türkmenler Dernek üyesi Avukat Furkan Şahin olarak okudu. Okunan liste üyelerin oylarına sunuldu. Gölcük Kültür Dernekleri Platformu 2021 yeni yönetim listesi oy birliği ile kabul edildi. Oylama ardından görev devir teslimi yapıldı.

 

Fahri Haner

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.