LASTİK İŞ

DERNEK KAHVALTIYA HAZIRLANIYOR

Gölcük 03.05.2017 - 18:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DERNEK KAHVALTIYA HAZIRLANIYOR

Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği, dün sabah Gölcük Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda, 21 Mayıs günü yapmayı planladıkları kahvaltılı program hakkında toplantı yaptı.

Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği, dün sabah Gölcük Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda, 21 Mayıs sabahı yapmayı planladıkları Gölcük’ü Buluşturma Kahvaltısı hakkında toplantı yaptı. Toplantıya Dernek Başkanı ve aynı zamanda Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü olan Lütfü Yılmaz ve yönetimi katılım gösterdi. Toplantıda konuşan Dernek Başkanı Yılmaz, “Derneğimizin açılmış olduğu ilk yıllardan bu yana ilçemizi kaynaştırmak, birlik ve beraberliği her geçen gün arttırmak amacıyla birçok etkinlik düzenledik. Yıllar içerisinde etkinliklerimizi sürekli yapmaya gayret gösterdik. Bugüne kadar geçen zaman içerisinde derneğimizin üye sayısını da aynı oranda arttırarak gücümüze güç kattık” dedi. “Son detayları görüşeceğiz” Başkan Yılmaz, açıklamasının devamında “Geçtiğimiz aylarda yaptığımız Gölcük’ü Buluşturma Kahvaltısı’nı, 21 Mayıs günü saat 10.00’da, Kadırga Sosyal Tesisleri’nde tekrar gerçekleştireceğiz. Bugün yaptığımız toplantıda kahvaltı programımızın detaylarını görüşerek son kontrolleri gerçekleştireceğiz. Eksiksiz bir şekilde etkinliğimizi yapmak amacındayız. Önümüzdeki dönemde de yapmayı planladığımız birçok çalışma var. Bunların ön görüşmelerini de toplantımızda görüşeceğiz. Davetiyelerimizi dağıtıyoruz. Yoğun katılımlı güzel bir etkinlik olacağını düşünmekteyiz. Gölcük’te birliğimizi ne kadar güçlendirirsek bizler de o kadar mutlu olacağız” dedi.
Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği, dün sabah Gölcük Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda, 21 Mayıs günü yapmayı planladıkları kahvaltılı program hakkında toplantı yaptı.

Gölcük’ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği, dün sabah Gölcük Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda, 21 Mayıs sabahı yapmayı planladıkları Gölcük’ü Buluşturma Kahvaltısı hakkında toplantı yaptı. Toplantıya Dernek Başkanı ve aynı zamanda Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü olan Lütfü Yılmaz ve yönetimi katılım gösterdi. Toplantıda konuşan Dernek Başkanı Yılmaz, “Derneğimizin açılmış olduğu ilk yıllardan bu yana ilçemizi kaynaştırmak, birlik ve beraberliği her geçen gün arttırmak amacıyla birçok etkinlik düzenledik. Yıllar içerisinde etkinliklerimizi sürekli yapmaya gayret gösterdik. Bugüne kadar geçen zaman içerisinde derneğimizin üye sayısını da aynı oranda arttırarak gücümüze güç kattık” dedi.
“Son detayları görüşeceğiz”
Başkan Yılmaz, açıklamasının devamında “Geçtiğimiz aylarda yaptığımız Gölcük’ü Buluşturma Kahvaltısı’nı, 21 Mayıs günü saat 10.00’da, Kadırga Sosyal Tesisleri’nde tekrar gerçekleştireceğiz. Bugün yaptığımız toplantıda kahvaltı programımızın detaylarını görüşerek son kontrolleri gerçekleştireceğiz. Eksiksiz bir şekilde etkinliğimizi yapmak amacındayız. Önümüzdeki dönemde de yapmayı planladığımız birçok çalışma var. Bunların ön görüşmelerini de toplantımızda görüşeceğiz. Davetiyelerimizi dağıtıyoruz. Yoğun katılımlı güzel bir etkinlik olacağını düşünmekteyiz. Gölcük’te birliğimizi ne kadar güçlendirirsek bizler de o kadar mutlu olacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.