LASTİK İŞ
ismail

DENİZEVLER'DE DOĞALGAZ BORUSU PATLADI

Gündem 09.04.2021 - 10:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

DENİZEVLER'DE DOĞALGAZ BORUSU PATLADI

Deniz Evler Mahallesi Oto Trim firması yanında bulunan doğalgaz borusunun patlamasıyla alev aldı. İzgaz ekibi tarafından gaz kesildi.

Edinilen bilgi ve iddiaya göre  Deniz Evler Mahallesi OTO Trim firmanın bulunduğu bölgede hafriyat çalışmaları var. Yapılan alt yapı çalışmalarında henüz nedeni belli olmayan bir sırada bir anda yer altında bulunan doğalgaz borusunun patlamasıyla alev aldı. Olay yerine izgaz ekipleri ile itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen izgaz ekipleri doğal gazı kestiler. Kesilen gazın ardından sonra itfa iye tarafından alevler söndürüldü.   Fahri Haner
Deniz Evler Mahallesi Oto Trim firması yanında bulunan doğalgaz borusunun patlamasıyla alev aldı. İzgaz ekibi tarafından gaz kesildi.

Edinilen bilgi ve iddiaya göre  Deniz Evler Mahallesi OTO Trim firmanın bulunduğu bölgede hafriyat çalışmaları var. Yapılan alt yapı çalışmalarında henüz nedeni belli olmayan bir sırada bir anda yer altında bulunan doğalgaz borusunun patlamasıyla alev aldı. Olay yerine izgaz ekipleri ile itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen izgaz ekipleri doğal gazı kestiler. Kesilen gazın ardından sonra itfa iye tarafından alevler söndürüldü.

 

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.