LASTİK İŞ
ismail

DEĞİŞİM PARTİSİ ZİYARETLERE BAŞLADI

Asayiş 08.02.2021 - 16:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

DEĞİŞİM PARTİSİ ZİYARETLERE BAŞLADI

Değişim Partisi Gölcük İlçe Başkanı Ayşe Sağlam Duman, Yeni Mahallesinde yaşayan halkımızın genel sorunları hakkında bilgi almak için mahallemizin muhtarı Sayit Turgut'u ziyaret etti.

Değişim Partisi İlçe Başkanı Duman, Muhtardan, yardıma muhtaç insanların sayısının, son beş yılda yükseldiğini, pandemiden dolayı işten çıkarılan, sağlık nedeniyle çalışamayan kişilerin de olduğunu, bu sebepten dolayı icra borçlarının geçmiş yıllara göre oldukça fazla olduğunu öğrendi. Eğitim ve öğretim gören gençlerin tablet ve internet ihtiyaçlarının fazla olduğunu, kendilerinin bu ihtiyaçları, milli eğitime ve kaymakama bildirdiğini fakat imkanların kısıtlı olduğunu söylemiştir. Mahallenin pazartesi pazarı olması nedeniyle, pazar esnafı arkadaşlarla da bir görüş alışverişi yapan Ayşe Sağlam, esnafın, eskisi gibi satışların olmadığını, devletimizden gözle görülür elle tutulur bir yardım beklediklerini kendisine iletmişlerdir. İlçe başkanı bu sorunları , çözüm üretmek amacı ile il yönetimi ile değerlendireceklerini söylemiştir.
Değişim Partisi Gölcük İlçe Başkanı Ayşe Sağlam Duman, Yeni Mahallesinde yaşayan halkımızın genel sorunları hakkında bilgi almak için mahallemizin muhtarı Sayit Turgut'u ziyaret etti.

Değişim Partisi İlçe Başkanı Duman, Muhtardan, yardıma muhtaç insanların sayısının, son beş yılda yükseldiğini, pandemiden dolayı işten çıkarılan, sağlık nedeniyle çalışamayan kişilerin de olduğunu, bu sebepten dolayı icra borçlarının geçmiş yıllara göre oldukça fazla olduğunu öğrendi.

Eğitim ve öğretim gören gençlerin tablet ve internet ihtiyaçlarının fazla olduğunu, kendilerinin bu ihtiyaçları, milli eğitime ve kaymakama bildirdiğini fakat imkanların kısıtlı olduğunu söylemiştir. Mahallenin pazartesi pazarı olması nedeniyle, pazar esnafı arkadaşlarla da bir görüş alışverişi yapan Ayşe Sağlam, esnafın, eskisi gibi satışların olmadığını, devletimizden gözle görülür elle tutulur bir yardım beklediklerini kendisine iletmişlerdir. İlçe başkanı bu sorunları , çözüm üretmek amacı ile il yönetimi ile değerlendireceklerini söylemiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.