LASTİK İŞ

DEĞİRMENPARK İCRADAN SATILIYOR

19.04.2019 - 21:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEĞİRMENPARK İCRADAN SATILIYOR

ANAP eski ilçe başkanlarından Muhammet Coşkun'un sahibi olduğu Değirmen Park, icra yoluyla satışa çıkıyor.

Değirmendere çıkışında bulunan ve uzun süre Astakoz adlı bir otelin işletildiği bina, Muhammet Coşkun ve Avrupa Holding tarafından satın alınıp restore edilmişti.  Tadilatı 3 yıl süren binaya daha sonra Balkan Köftecisi açılmıştı. Değirmenpark adı verilen binanın icra yoluyla satış kararı bugün yayınlandı. Gölcük İcra Dairesinin 2016/TLMT yazısında binaya 2 milyon 929.bin 590 TL değer biçildi.  Değirmenpark'In icradan satış ihalesi  Dumlupınar Mahallesi Adnan Menderes bulvarı No:110 Gölcük Adalet Sarayı İcra Müdürlüğü Satış Mezat Salonu Z-12 adresindeki salonda 15 Mayıs da yapılacak.    
ANAP eski ilçe başkanlarından Muhammet Coşkun'un sahibi olduğu Değirmen Park, icra yoluyla satışa çıkıyor.

Değirmendere çıkışında bulunan ve uzun süre Astakoz adlı bir otelin işletildiği bina, Muhammet Coşkun ve Avrupa Holding tarafından satın alınıp restore edilmişti. 

Tadilatı 3 yıl süren binaya daha sonra Balkan Köftecisi açılmıştı. Değirmenpark adı verilen binanın icra yoluyla satış kararı bugün yayınlandı. Gölcük İcra Dairesinin 2016/TLMT yazısında binaya 2 milyon 929.bin 590 TL değer biçildi. 

Değirmenpark'In icradan satış ihalesi  Dumlupınar Mahallesi Adnan Menderes bulvarı No:110 Gölcük Adalet Sarayı İcra Müdürlüğü Satış Mezat Salonu Z-12 adresindeki salonda 15 Mayıs da yapılacak.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.