LASTİK İŞ
ismail

DEĞİRMENDERESPOR'DAN GAZETEMİZE ZİYARET

Spor 23.03.2021 - 14:25, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

DEĞİRMENDERESPOR'DAN GAZETEMİZE ZİYARET

Değirmenderespor basın sözcüsü Hasan Zeki Sarı Gazetemizin sorumlu yazı işleri müdürü Ersin Akboyun’u ziyaret etti.

 Bölgesel Bal Ligine yükselen Değirmenderspor haftasonu kongresini yaptı. Kongre sonrası ziyaretlere başlayan Basın Sözcüsü Sarı ve Mali İşler As Başkanı Durdu Gazetemize ziyaret etti. Değirmenderspor Kulüp Basın Sözcüsü Hasan Zeki Sarı ve Mali İşler As Başkanı Hasan Durdu gazetemizin sorumlu yazı işleri müdürü Ersin Akboyun’u ziyaret etti. DESTEK BEKLİYORUZ Değirmenderespor Basın sözcüsü Sarı ve Mali İşler As Başkanı Durdu “Değirmenderespor’umuz bu sezon Bölgesel Bal liginde mücadele vereceğiz, geçtiğimiz gün kongre sürecimizi de tamamladık. Başkanımız Severcan Kara  ve yönetim ile birlikte takımımızın en iyi yerlere gelmesi için elimizden geleni yapacağız. DEĞİRMENDERESPOR’A İNANIYORUZ Sarı “Bizler inandık takımımıza . Değirmendere, Gölcük halkı ve esnaflarımızdan da destek vermelerini istiyoruz. Değirmenderespor ile buralara gelmek için büyük mücadeleler verdik. Yönetim olarak devraldık ve buralara kadar getirdik. Pandemi sürecini en iyi bir şekilde atlatıp liglerin başlamasıyla birlikte takımımıza halkımızdan destek bekliyoruz” dediler. HAZIRLIK MAÇI Sarı  “Lig hazırlıklarımızı Teknik Direktör Metin Peken ve yardımcıları ile birlikte sürdürüyoruz, geçtiğimiz gün Altınovaspor ile ilk hazırlık maçımızı yaptık ve rakibi 1-0 yenmeyi başardık. Bunlar bir ölçü değil maksat futbolcularımızı performaslarını görmektir. Çarşamba günü 17.00’da Arifiyespor ile 2 hazırlık maçımızı yapacağız, inanıyorum ki futbolcularımız ellerinden geleni yapacaklar” dedi.
Değirmenderespor basın sözcüsü Hasan Zeki Sarı Gazetemizin sorumlu yazı işleri müdürü Ersin Akboyun’u ziyaret etti.

 Bölgesel Bal Ligine yükselen Değirmenderspor haftasonu kongresini yaptı. Kongre sonrası ziyaretlere başlayan Basın Sözcüsü Sarı ve Mali İşler As Başkanı Durdu Gazetemize ziyaret etti.

Değirmenderspor Kulüp Basın Sözcüsü Hasan Zeki Sarı ve Mali İşler As Başkanı Hasan Durdu gazetemizin sorumlu yazı işleri müdürü Ersin Akboyun’u ziyaret etti.

DESTEK BEKLİYORUZ
Değirmenderespor Basın sözcüsü Sarı ve Mali İşler As Başkanı Durdu “Değirmenderespor’umuz bu sezon Bölgesel Bal liginde mücadele vereceğiz, geçtiğimiz gün kongre sürecimizi de tamamladık. Başkanımız Severcan Kara  ve yönetim ile birlikte takımımızın en iyi yerlere gelmesi için elimizden geleni yapacağız.

DEĞİRMENDERESPOR’A İNANIYORUZ
Sarı “Bizler inandık takımımıza . Değirmendere, Gölcük halkı ve esnaflarımızdan da destek vermelerini istiyoruz. Değirmenderespor ile buralara gelmek için büyük mücadeleler verdik. Yönetim olarak devraldık ve buralara kadar getirdik. Pandemi sürecini en iyi bir şekilde atlatıp liglerin başlamasıyla birlikte takımımıza halkımızdan destek bekliyoruz” dediler.

HAZIRLIK MAÇI
Sarı  “Lig hazırlıklarımızı Teknik Direktör Metin Peken ve yardımcıları ile birlikte sürdürüyoruz, geçtiğimiz gün Altınovaspor ile ilk hazırlık maçımızı yaptık ve rakibi 1-0 yenmeyi başardık. Bunlar bir ölçü değil maksat futbolcularımızı performaslarını görmektir. Çarşamba günü 17.00’da Arifiyespor ile 2 hazırlık maçımızı yapacağız, inanıyorum ki futbolcularımız ellerinden geleni yapacaklar” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.