LASTİK İŞ

DEĞİRMENDERE KAPALI PAZAR YERİ TEMELİ ATILDI

Değirmendere 30.10.2018 - 11:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEĞİRMENDERE KAPALI PAZAR YERİ TEMELİ ATILDI

Gölcük Belediyesi tarafından sokak aralarında kurulan pazarların düzensizliğini önlemek için, Yeni Mahalle’de yapımı tamamlanarak hizmete açılan kapalı pazar yerinden sonra Değirmendere Başkomutan Caddesi üzerinde Kapalı Pazar Yeri, Katlı Otopark ve Sosyal Merkez Projesi’nin temeli atıldı.

Temel atma çalışmalarını Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman takip ederek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Şehrimizin temel ihtiyaçlarını karşılayabilmek ve eksikliklerini giderebilmek için çalışmalarını sürdüren Gölcük Belediyesi, çok amaçlı olarak kullanılabilecek modern bir projeyi daha hayata geçiriyor. Kısa süre önce hafriyat çalışmalarına başlanan ve dün temeli atılan, Mithat Gürses Cad. ve Başkomutan Caddesi'ne cepheli olarak yapılacak olan Değirmendere Kapalı Pazar Yeri, Katlı Otopark ve Sosyal Merkez İnşaatı modern mimarisi ve kapasitesi ile ilçenin en büyük alışveriş noktası olacak. Bir Büyük Projeyi Daha Gölcük’e Kazandıracak Olmanın Mutluluğunu Yaşıyoruz İlçeye örnek yatırımlar yapmaya devam edeceklerini ve Gölcük’te sokak arasında kurulan Pazar bırakmayacaklarını söyleyen Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yaptığı açıklamada bir büyük projeyi daha Gölcük’e kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “Seçim beyannamemizde vaatlerimiz içerisinde bulunan bir vaadi daha yerine getirmenin mutluluğu ve huzuru içerisindeyiz. Şuanda temelini attığımız alan içerisinde hem katlı otoparkımız, hem kapalı pazar yerimiz, hemde sosyal kültürel, sanatsal bir takım etkinliklerin yapılacağı 10 bin metrekare alandan oluşan büyük bir projeyi Gölcükümüze kazandırmanın heyecanı içerisindeyiz. Önemsediğimiz bir projeydi, Gölcükümüzün, Körfezimizin incisi Değirmendere açısından beklenen bir projeydi. Çok şükür temelini atarak bu işin başlangıcını ortaya koymuş bulunuyoruz. Ben şimdiden hem kapalı Pazar yerimizin, hem katlı otoparkımızın, hemde kültürel, sosyal ve sanatsal etkinliklerin yapılacağı sosyal mekanlarımızın Değirmendere insanımıza ve Gölcük halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.
Gölcük Belediyesi tarafından sokak aralarında kurulan pazarların düzensizliğini önlemek için, Yeni Mahalle’de yapımı tamamlanarak hizmete açılan kapalı pazar yerinden sonra Değirmendere Başkomutan Caddesi üzerinde Kapalı Pazar Yeri, Katlı Otopark ve Sosyal Merkez Projesi’nin temeli atıldı.

Temel atma çalışmalarını Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman takip ederek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Şehrimizin temel ihtiyaçlarını karşılayabilmek ve eksikliklerini giderebilmek için çalışmalarını sürdüren Gölcük Belediyesi, çok amaçlı olarak kullanılabilecek modern bir projeyi daha hayata geçiriyor. Kısa süre önce hafriyat çalışmalarına başlanan ve dün temeli atılan, Mithat Gürses Cad. ve Başkomutan Caddesi'ne cepheli olarak yapılacak olan Değirmendere Kapalı Pazar Yeri, Katlı Otopark ve Sosyal Merkez İnşaatı modern mimarisi ve kapasitesi ile ilçenin en büyük alışveriş noktası olacak.

Bir Büyük Projeyi Daha Gölcük’e Kazandıracak Olmanın Mutluluğunu Yaşıyoruz

İlçeye örnek yatırımlar yapmaya devam edeceklerini ve Gölcük’te sokak arasında kurulan Pazar bırakmayacaklarını söyleyen Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yaptığı açıklamada bir büyük projeyi daha Gölcük’e kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “Seçim beyannamemizde vaatlerimiz içerisinde bulunan bir vaadi daha yerine getirmenin mutluluğu ve huzuru içerisindeyiz. Şuanda temelini attığımız alan içerisinde hem katlı otoparkımız, hem kapalı pazar yerimiz, hemde sosyal kültürel, sanatsal bir takım etkinliklerin yapılacağı 10 bin metrekare alandan oluşan büyük bir projeyi Gölcükümüze kazandırmanın heyecanı içerisindeyiz. Önemsediğimiz bir projeydi, Gölcükümüzün, Körfezimizin incisi Değirmendere açısından beklenen bir projeydi. Çok şükür temelini atarak bu işin başlangıcını ortaya koymuş bulunuyoruz. Ben şimdiden hem kapalı Pazar yerimizin, hem katlı otoparkımızın, hemde kültürel, sosyal ve sanatsal etkinliklerin yapılacağı sosyal mekanlarımızın Değirmendere insanımıza ve Gölcük halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.