LASTİK İŞ
ismail

D-100’DE OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

09.03.2021 - 18:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

D-100’DE OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

D-100 Karayolu'nda lastiği patlayan otomobilden inen genç, aynı istikametten gelen bir otomobilin çarpması neticesinde yaşamını yitirdi.

(İHA) - Kaza, D-100 Karayolu İstasyon Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ankara istikametinde olan Ziya Birkan Köprülü (19) idaresindeki otomobilin lastiği patladı. Yol kenarında durdurduğu otomobilden inen Köprülü’ye aynı istikametten gelen sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen bir otomobil çarptı. Hastaneye kaldırılan Köprülü, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Köprülü’nün cenazesi, işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Derince Harmantarla Camii’nde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Köprülü’nün cenazesi, Çınarlı Mezarlığında toprağa verildi.
D-100 Karayolu'nda lastiği patlayan otomobilden inen genç, aynı istikametten gelen bir otomobilin çarpması neticesinde yaşamını yitirdi.

(İHA) - Kaza, D-100 Karayolu İstasyon Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ankara istikametinde olan Ziya Birkan Köprülü (19) idaresindeki otomobilin lastiği patladı. Yol kenarında durdurduğu otomobilden inen Köprülü’ye aynı istikametten gelen sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen bir otomobil çarptı. Hastaneye kaldırılan Köprülü, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Köprülü’nün cenazesi, işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Derince Harmantarla Camii’nde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Köprülü’nün cenazesi, Çınarlı Mezarlığında toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.